Το Apex Legends είναι ένα παιχνίδι που εμφανίστηκε πραγματικά από το πουθενά. Όχι μόνο αυτό, αλλά βρίσκεται και κάτω από την επίβλεψη της EA που τον τελευταίο καιρό είχε μπει στο στόχαστρο πολλών παικτών του κόσμου. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης όμως, η εκδότρια δεν συμμετέχει καθόλου στην ανάπτυξη του τίτλου και έχει αφήσει τις αποφάσεις πάνω τους.

Με μια νέα ανακοίνωση στο Twitter, o Vince Zampella της Respawn ανακοίνωσε πως το Apex Legends έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, πράγμα που ομολογούμε πως περιμέναμε:

Με 25 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και 2 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες, το Apex Legends συνεχίζει να εξελίσσεται μετά από μια δυνατή πρώτη εβδομάδα. Ο Zampella δήλωσε συγκεκριμένα:

Τι εβδομάδα και αυτή! Από τότε που λανσάραμε το Apex Legends την Δευτέρα της προηγούμενης εβδομάδας είδαμε την δημιουργία μιας κοινότητας που είναι ενθουσιασμένη, ευημερεί, και είναι γεμάτη σχόλια και ιδέες. Στόχος μας είναι να χτίσουμε αυτό το παιχνίδι μαζί σας, την κοινότητά μας, οπότε συνεχίστε να μας δίνεται τα σχόλια σας αφού πραγματικά σας ακούμε.

Το Apex Legends ετοιμάζεται ήδη για τις πρώτες μεγάλες ενημερώσεις περιεχομένου αφού φήμες θέλουν την προσθήκη ενός ‘Valentine Event’, ενώ περιμένουμε και την προσθήκη του αντίστοιχου Battle Pass που θα προσφέρει νέους ήρωες, όπλα, και skins.

Επιπλέον, υπάρχει η φήμη για την προσθήκη των Solo και Duos Modes, καθώς και του Ranked Play, κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.