Η Bandai Namco Entertainment δημοσίευσε μερικά νέα trailer με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN στους υπολογιστές μέσω Steam. Στα βίντεο παρακάτω θα δούμε το Multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού μαζί με δύο από τα αεροσκάφη στα οποία θα έχουμε πρόσβαση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν το αγαπημένο τους σκάφος και να έρθουν αντιμέτωποι με άλλους εφτά παίκτες μέσω του all-vs-all Deathmatch Mode, και του Team Deathmatch mode. Με συνολικά 28 σκάφη, θα μπορούμε να παραμετροποιήσουμε το μαχητικό μας με 100 διαφορετικά μέρη και όπλα, πάνω από 300 σήματα, και θα μπορούμε να δώσουμε την δική μας ονομασία και εξοπλισμό που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, οι παίκτες με την μεγαλύτερη βαθμολογία γίνονται οι επόμενοι στόχοι. Όποιος πιλότος κατορθώσει να ρίξει τον «επικυρηγμένο» στόχο θα λάβει μεγαλύτερο σκορ με απότερο σκοπό την τελική νίκη.

Τέλος, η Bandai Namco δημοσίευσε και το αντίστοιχο Opening Movie που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για PlayStation® 4 και Xbox One, και την 1η Φεβρουαρίου για PC μέσω Steam.