tinyBuild Connect 2024 | Όλες οι ανακοινώσεις

Το tinyBuild Connect 2024 ολοκληρώθηκε και μαζί του μας έφερε νέες ανακοινώσεις, νέα trailer και πληροφορίες για τίτλους που έρχονται μέσα σε αυτή και την επόμενη χρονιά.

SAND

Πρώτο στην σειρά ήταν το SAND των Hologryph και Towerhaus, ένα online shooter που διαδραμματίζεται σε μια έρημο και θα μας βάλει πάνω σε ρομποτικά πλοίο που θα μας ταξιδεύουν. Θα μπορούμε να παλέψουμε ενάντια σε άλλα ρομπότ με κανόνια και άλλα όπλα ενώ θα μπορούμε να κάνουμε και απόβαση σε άλλα σκάφη για να παλέψουμε ενάντια σε άλλους παίκτες.

Drill Core

Καλώς ήρθατε στο Drill Core, όπου η εταιρική απληστία συναντά τη στρατηγική εξόρυξη πλανητών! Τρυπήστε στην καρδιά των πλανητών ενώ διαχειρίζεστε εργαζομένους, ερευνάτε τεχνολογία αιχμής και ενισχύεστε ενάντια σε επιθέσεις εξωγήινων. Θα δώσετε προτεραιότητα στην αποτελεσματικότητα και θα διακινδυνεύσετε την ασφάλεια των εργαζομένων σας ή θα επικεντρωθείτε στην άμυνα για την επιβίωση;

Διαχειριστείτε μια ομάδα ανθρακωρύχων, μεταφορέων και φρουρών μέσω επικίνδυνων αποστολών για την εξαγωγή ορυκτών και την τροφοδοσία της πλατφόρμας τρυπανιών. Με τον έμμεσο έλεγχο της μονάδας, πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά την κάθοδό σας και να διαχειριστείτε τους πόρους σας με σύνεση – κάθε απόφαση μετράει καθώς αγωνίζεστε ενάντια στο χρόνο για να αποτρέψετε την κατάρρευση του κλίματος!

Level Zero: Extraction

Το Level Zero: Extraction είναι ένα multiplayer extraction horror FPS με ασύμμετρο PvPvPvE υψηλών στοιχημάτων. Ξεκινήστε επικίνδυνες αποστολές καθαρισμού — μόνοι σας ή με μια ομάδα. Ή παίξτε ως εξωγήινο τέρας που μπορεί να σκοτωθεί μόνο με φως και βεβαιωθείτε ότι κανένας θνητός δεν θα ξεφύγει ζωντανός.

VOIN

Στο VOIN, είστε ένας από τους elemental υπηρέτες που δημιουργήθηκαν από έναν ισχυρό μάγο για να εκπληρώσετε έναν σκοπό: γίνετε ένα τρομερό όπλο στα χέρια των μυστηριωδών δημιουργών σας και συμμετάσχετε στην προσπάθεια να καθαρίσετε τον κόσμο από μια καταστροφική πανούκλα που έχει καταβροχθίσει όλη τη ζωή.

The King Is Watching

Το The King is Watching είναι ένα roguelite kingdom builder με μια ιδιαιτερότητα – οι τεμπέληδες χωρικοί σας δουλεύουν μόνο όταν τους παρακολουθείτε. Παρακολουθήστε τους, διαφορετικά όλα θα σταματήσουν. Τοποθετήστε στρατηγικά τα κτίρια και το βλέμμα σας για να εξισορροπήσετε τη συλλογή πόρων, την παραγωγή και την εκπαίδευση του στρατού.

Streets of Rogue 2

RAWMEN

Το RAWMEN είναι ένα free-to-play online multiplayer παιχνίδι το οποίο τοποθετεί τους παίκτες σε ομάδες και τους βάζει αντιμέτωπους με μόνο όπλο το…φαγητό τους.

Not For Broadcast: The Timeloop | DLC Reveal

Το τελευταίο DLC για το Not For Broadcast, θα σας βάλει να συμμετέχετε με ολόκληρη την ομάδα ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Jeremy Donaldson, Megan Wolfe, Jenny και Alan James, για πρώτη φορά από το 2020, καθώς ξεκινάτε μια τεταμένη νέα ιστορία όπου βρίσκεται σε timeloop. Ανακαλύψτε νέα στοιχεία με κάθε επανάληψη και συνδυάστε την αλήθεια πίσω από τα μυστήρια που εκτυλίσσονται μέσα στο newsroom – μπορείτε να ξεφύγετε από το Timeloop;

Train Valley World

Το Train Valley World είναι ένα transport tycoon εμπνευσμένο από τα κλασικά του είδους. Κατασκευάστε και διαχειριστείτε αποτελεσματικούς σιδηροδρόμους σε όλο τον κόσμο, δημιουργήστε εξελιγμένες αλυσίδες εφοδιασμού, σχεδιάστε τα δικά σας επίπεδα και γίνετε μεγιστάνας επιχειρήσεων – μόνος ή με πολλούς παίκτες!

Punch Club 2: The Iron Fist – DLC

DUCKSIDE

Το DUCKSIDE είναι ένα world survival παιχνίδι όπως το DayZ ή το RUST με PVP, PVE, βαθιά, διαισθητικά συστήματα crafting και κατασκευής βάσης, μηχανισμούς πτήσης, παλμική μάχη και έναν τεράστιο, ζωντανό κόσμο, τον οποίο έχουν εξερευνήσει πάνω από 150.000 παίκτες στην πιο πρόσφατη beta.

Kingmakers