Το Anthem, το νέο Open World RPG της Electronic Arts άνοιξε τις πύλες του για τους κατόχους του Origin Early Access και ήδη η ομάδα ανάπτυξης άρχισε την δουλειά προκειμένου να σταθεροποιήσει και να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού σε κονσόλες και υπολογιστές. Έτσι, γνωστοποίησε μερικά από τα σχέδια της για το Post-Launch Content του παιχνιδιού καθώς και ορισμένες αλλαγές στον χειρισμό και στην έκδοση των υπολογιστών.

Αρχικά, το Anthem θα λάβει τρεις μεγάλες ενημερώσεις περιεχομένου που θα έρθουν στην μορφή Acts. Το πρώτο Act, με τίτλο ‘Echoes of Reality’ θα κυκλοφορήσει σε τρεις ξεχωριστές ενημερώσεις με τους αντίστοιχους τίτλους των ‘Evolving World’, ‘Stronger Together’ και ‘The Cataclysm’.

Η σελίδα πληροφοριών των Anthem Acts γράφει:

Τα Evolving World Updates θα αλλάξουν το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο που να αντικατροπτίζουν το βάναυσο περιβάλλον όπου οι Freelancers αποκαλούν σπίτι. Τα In-game Events ποικίλλουν σε διάρκεια και ένταση, από μικρές επιρροές στην πραγματικότητα σε τερατώδεις φλογοθύελλες που σκίζουν τον ουρανό. Ανεξαρτήτου μεγέθους, το επίπεδο κινδύνου τους αξίζει τα έπαθλα.

Όσο το χάος μεγαλώνει, η παραπάνω συνεργασία, η τακτική και η μαχητικότητα θα είναι απαραίτητα στοιχεία ενάντια στην απειλή. Το «Stronger Together» Update επικενρώνει στην βελτίωση των κοινωνικών υπηρεσιών και του ανταγωνισμού μεταξύ των Freelancers στον κόσμο του Anthem.

Tέλος, το ‘The Cataclysm’ θα είναι το αποκορύφωμα των προκλήσεων για τους Freelancers.