Με το Sekiro: Shadows die twice να αποσπά τκ βραβείο για το Καλύτερο Παιχνίδι της Χρονιάς, τα Video Game Awards 2019 ολοκληρώθηκαν με νικητές και ηττημένους αλλά και αρκετές νέες ανακοινώσεις για αγαπημένα μας franchise ή νέες IP και κονσόλες όπως το Xbox Series X. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω όλους τους τίτλους που ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ώρες.

Humankind

To Humankind είναι το νέο παιχνίδι από την Amplitude Studios, την ομάδα ανάπτυξης της σειράς Endless, και με μια πρώτη ματιά έχει πολλά στοιχεία που μοιάζουν δανεισμένα από την σειρά Civilization.

Σε αντίθεση με το Civ, στο humankind η νίκη μας θα κριθεί από όλα όσα έχουμε δήμιουργησει σε σχέση με τους γείτονες μας επικεντρώνοντας στην φήμη του leader μας πάρα του πολιτισμού μας.

Maneater

Το Maneater, το επερχόμενο Shark RPG ‘έριξε’ ένα ακόμα trailer κατά την διάρκεια των βραβείων. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί περιμένει τέτοιες εκδηλώσεις για να δημοσιεύσει τα trailer η ομάδα ανάπτυξης. Το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε είναι ότι λόγω υψηλής θεαματικότητας, θα κάνουν πιο γνωστό το παιχνίδι για να εξασφαλίσουν πωλήσεις.

Final Fantasy VII Remake

Μετά την φήμη ότι η αποκλειστικότητα του FF7 Remake θα τελειώσει το 2021, το ενδιαφέρον για τις PC πλατφόρμες φαίνεται να μεγαλώνει. Έτσι, σας παρουσιάζουμε το νέο trailer για τον επερχόμενο τίτλο

Godfall

Η Counterplay games ανακοίνωσε μαζί με την Gearbox τον πρώτο επίσημο τίτλο για το PS5 (και τους υπολογιστές) το οποίο θα είναι ένα looter-slasher. Οι ομάδες δημοσίευσαν το αντίστοιχο teaser trailer

Xbox Series Χ

Η Microsoft παρουσίασε την νέα της κονσόλα η οποία μοιάζει με υπολογιστή (ή κονσόλα που βρίσκουμε στο The Sims) παρά με κονσόλα. Μαζί με την κονσόλα ανακοίνωσε πως όλες οι ομάδες της δουλεύουν σε exclusive τίτλους με πρώτο και καλύτερο το Hellblade 2.

Hellblade 2

To trailer του Hellblade 2 δεν δείχνει πολλά για το παιχνίδι αλλά παραμένει ‘ενοχλητικό’ και σκοτεινό όπως και το πρώτο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι η Ninja Theory θα μας φέρει ένα ακόμα διαμαντάκι, όχι μόνο για Xbox αλλά και για τους υπολογιστές μας.

Warframe: Empyrean

H Digital Extremes ανακοίνωσε πως το νέο expansion του Warframe είναι διαθέσιμο για τους υπολογιστές. Μαζί έδωσε και το νέο trailer:

O PlayerUnknown ‘tease-αρε’ τον νέο τίτλο του

Με τίτλο ‘Prologue’ ο PlayerUnknown γνωστοποίησε την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου. 

Sons of the Forest

Το Sons of the Forest είναι το δεύτερο παιχνίδι της Endnight Games, το οποίο λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του ‘The Forest’ του Survival παιχνιδιού που κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια παίκτες για όσο καιρό βρισκόταν στο Steam Early Access..

Το ανατριχιαστικό trailer δίνετια παρακάτω:

Weird West

H Devolver Digital σε συνεργασία με την WolfEye Studios (μια εταιρεία από τα παλιά αφεντικά της Arkane) ανακοίνωσαν το Weird West, έναν τίτλο που λαμβάνει χώρα στην Άγρια Δύση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Τα πάντα μετράνε και ο κόσμος αντιδρά στις επιλογές που κάνετε. Δημιουργήστε ένα χαρακτήρα και εξερευνήστε μόνοι σας περίεργες περιοχές στο Weird West και δημιουργήστε τον δικό σας θρύλο.

Magic: Legends

Η Cryptic Studios και ηPerfect World ανακοίνωσαν ένα νέο MMORPG το οποίο θα δανείζεται το σύμπαν του Magic The Gathering και θα λέγεται Magic: Legends. 

Ως Planeswalker, εξερευνάτε καταπληκτικούς κόσμους, πολεμάτε ισχυρά πλάσματα και συναντάτε τα θρυλικά όντα που διαμορφώνουν τη μοίρα του multiverse.

Nine to Five

Το Nine to Five είναι ένα νέο tactical shooter από την Redhill Games. 

Σε ένα κοντινό μέλλον, όπου οι εταιρίες κυβερνούν τα πάντα και προσλαμβάνουν μισθοφόρους για να πετύχουν αυτά που θέλουν όταν δεν πετυχαίνουν οι διαπραγματεύσεις στις αίθουσες συνεδριάσεων, το Nine to Five βάζει τρεις ομάδες τριών παικτών σε αγώνες με μεταβαλλόμενους στόχους. Κάθε γύρος έχει αντίκτυπο στον επόμενο, έτσι οι επιδόσεις και οι στρατηγικές θα πρέπει να προσαρμοστούν για να αντισταθμίσουν ανάλογα τις αλλαγές.

Gears Tactics

Το Gears Tactics, το spin-off της σειράς Gears of War, κυκλοφορεί τον Απρίλιο σύμφωνα με τις ομάδες ανάπτυξης. Το tactics λαμβάνει χώρα 12 χρόνια πριν το ξεκίνημα του Locust War και θα είναι ένα turn-based strategy παιχνίδι με την λογική της σειράς XCOM.

New World

Ένα ακόμα ΜΜΟRPG παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και αυτό είναι το New World: Aeternum Awaits. To παιχνίδι είναι ο πρώτος επίσημος τίτλος από την ομάδα ανάπτυξης της Amazon.

Naraka: Bladepoint

To Naraka: Bladepoint είναι ένα νέο multiplayer melee combat με όμορφα γραφικά από το Κινέζικο studio, 24 Entertainment. 

Στο Naraka: Bladepoint, οι παίκτες θα νιώσουν κάθε επίθεση και θα χρησιμοποιήσουν τα πάντα στην ικανότητά τους καθώς και το οπλοστάσιο τους για να επιτύχουν τη νίκη. Η ομάδα  έχει δημιουργήσει κάτι οπτικά εκπληκτικό και άμεσα ελκυστικό που προορίζεται για τους φίλους των online multiplayer competitive games. 

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στις αρχές του 2020.

The Wolf Among Us 2

Το The Wolf Among Us 2 είναι γεγονός. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς λεπτομέρεις ή πληροφορίες αλλά ας ελπίσουμε ότι θα ανταποκριθεί των προσδοκιών.

CONV/RGENCE & Ruined King

Η Riot Games σε συνεργασία με τις Double Stallion Games και Airship Syndicate παρουσίασε τα δύο νέα stand-alone παιχνίδι από το σύμπαν του League of Legends τα οποία θα εκδοθούν από την Riot Forge. Αυτά είναι τα CONV/RGENCE: A League of Legends Story, ένα action platformer με πρωταγωνιστή τον champion Ekko, και θα είναι ένα παιχνίδι όπου ο χρόνος και ο χειρισμός του θα παίζει μεγάλο ρόλο.

ΤΟ Ruined King από την άλλη είναι μια άλλη ιστορία που αναπτύσσεται από την ομάδα που μας έφερε το πρόσφατο Darksiders; Genesis.

Control Expeditions

To Expeditions είναι ένα νέο update για το Control. Χρησιμοποιώντας Jukebox Tokens, η Jesse μπορεί να ταξιδέψει σε άλλες πραγματικότητες και να αντιμετωπίσει διάφορες προκλήσεις. Αυτές έρχονται με διάφορα απαιτούμενα και δυσκολίες αλλά μας ανταμείβουν με τα ανάλογα δώρα.

The Elder Scrolls Online – Skyrim

To TESO πηγαίνει στο Skyrim με το νέο του expansion. Δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες, και δεν θα έχουμε μέχρι και τον Ιανουάριο.

Apex Legends’ Holo-Day Bash

Η ΕΑ και η Respawn ανακοίνωσαν το νέο X-mas Holo-day bash event για το Apex Legends

Dark Alliance, the D&D action RPG

To Dark Alliance είναι ένα νέο ARPG βασισμένο στο κόσμο του αγαπημένου μας Dungeons & Dragons.

Fast & Furious: Crossroads

Το νέο παιχνίδι Fast & Furious δεν είναι παιχνίδι αγώνων ταχύτητας. Το Crossroads είναι περισσότερο ένα παιχνίδι δράσης με βάση την ομάδα που χτίστηκε γύρω από τις ταινίες, και φέρνει πίσω μερικά από τους κύριους χαρακτήρες και πρωταγωνιστές.

Surgeon Simulator 2

Η Bossa Studios ανακοίνωσε το Surgeon Simulator 2 για τα P, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Epic Games Store μέσα στο 2020.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το δελτίο τύπου:

Surgeon Simulator was originally released in 2013, and quickly gained popularity amongst YouTubers (including Markiplier, Rooster Teeth, and Jackscepticeye) due to its heart-wrenchingly difficult controls and the emergent comedy that occurred as a result. Asking players to step into the shoes of Dr. Nigel Burke, a would-be surgeon with a less than conventional toolkit, its success has seen the title ported to PlayStation 4, Android, PlayStation VR, iOS, and most recently, Nintendo Switch. As a result, it’s gained a strong cult following over the years, and continues to generate over 400,000 views per day on YouTube.

Arriving in 2020, the electrifying sequel that is Surgeon Simulator 2 promises to inject a delirious dose of adrenaline straight into the heart of the original, cranking everything up to a whole new level. Anticipate a handful (or four?) of surprises along the way!

The announcement trailer follows an inanimate object (later revealed to be Bob’s severed head), as it makes its way through the confines of a mysterious medical facility via the building’s various rigs and contraptions, including conveyor belts, bowling alleys, and um… high-speed laundry carts. Surgery will, of course, remain at the heart of the experience, but as the trailer suggests, Surgeon Simulator 2 will be a vastly expanded offering promising true co-operation, at the very least.

About The Author

Με τα βιντεοπαιχνίδια να του κρατάνε συντροφιά από μικρή ηλικία αποφάσισε να μετατρέψει το χόμπυ του σε κάτι πιο δημιουργικό. Ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη φίλους και ταξίδια. Απολαμβάνει τα καλά και διασκεδαστικά παιχνίδια, δεν τα παρατάει τόσο εύκολα, και δεν του αρέσει η ανούσια επιθετικότητα.

Related Posts