Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το “Operation Dark Hours”, το πρώτο Raid οχτώ παικτών στην ιστορία του Tom Clancy’s The Division, είναι πλέον διαθέσιμο για το The Division 2. Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα και το αντίστοιχο trailer:

Με το “Operation Dark Hours”, η Ubisoft προσθέτει μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλούνται οι παίκτες να αντιμετωπίσου. Το Raid θα δοκιμάσει την ομαδικότητα και την εμπειρία των παικτών που έχουν φτάσει στο World Tier 5 και έχουν κατακτήσει το Tidal Basin. Ταξιδεύουμε στο Washington National Airport, το οποίο ελέγχεται από τους Black Tusks για να προμηθεύονται με όπλα και περισσότερους στρατιώτες. Αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το αεροδρόμιο, προκαλούμε και μεγάλη ζημιά στις τάξεις τους.

Όπως γίνεται με τα Raid, έτσι και εδώ, οι agents θα πρέπει να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση και να εκτελέσουν την στρατηγική τους αποτελεσματικά. Και όλα αυτά; Για περισσότερο loot, εξοπλισμό, και δυνατότερα όπλα φυσικά!

Όλα αυτά ακούγονται ωραία, όμως η Ubisoft έκανε κάτι που δυσαρέστησε αρκετούς παίκτες. Πριν την κυκλοφορία του Raid, η ομάδα ανάπτυξης υποσχέθηκε πως θα υπάρχει ένα Matchmaking με το οποίο θα μπορούμε να βρούμε μια ομάδα για τις ανάγκες του Mode. Όπως φαίνεται όμως, αυτό δεν ισχύει.

Με τους παίκτες να γεμίζουν τα σχόλια των βίντεο και το Twitter με παράπονα, ένα μέλος του τμήματος Marketing της Ubisoft, ο Alexandre Guenounou, έγραψε τα εξής:

Δεν αποκλείεται να δούμε μηχανισμό matchmaking στο άμεσο μέλλον (μιας και η ομάδα μας έχει συνηθίσει σε Patches που «στρώνουν» το παιχνίδι) αλλά μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε άλλους παίκτες από τα Forums του παιχνιδιού, φίλους, ή ακόμα και χρήστες του Reddit.