Με την κυκλοφορία του The Crew 2 να είναι πολύ κοντά, η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα τα σχέδιά της για τις ενημερώσεις περιεχομένου για τον πρώτο χρόνο ζωής του. O τίτλος που κυκλοφορεί προς το τέλος του μήνα θα δεχθεί αρκετό περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του στην μορφή δωρεάν ενημερώσεων ανά τρίμηνο. Η συχνότητα και το μέγεθος των ενημερώσεων έχουν ως στόχο τον εμπλουτισμό του παιχνιδιού με νέα οχήματα, modes και ασχολίες. Μαζί με την ανακοίνωση, η Γαλλική εταιρεία δημοσίευσε και το αντίστοιχο trailer που μπορείτε να δείτε παραπάνω.

Το πρώτο Update ονόματι Gator Rush, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να αγωνιστούν σε νέες επιφάνειες και πίστες με το νέο Hovercraft. Η ενημέρωση αυτή προσθέτει ακόμα πέντε οχήματα στην συλλογή, προσθέτει το επίπεδο σπανιότητας “Legendary” στα κομμάτια που μπορούν να μαζέψουν οι παίκτες, και προετοιμάζει το έδαφος για ακόμα περισσότερα οχήματα.

O Ahmed Boukhelifa, o Managing Director της Ivory Tower, είπε:

Continuous expansion and renewal has always been at the core of our vision for the franchise. For players, this means they will always find new activities and things to discover – or re-discover from another perspective.

Το The Crew 2 κυκλοφορεί στις 29 Ιουνίου.