Πρόσφατα, η Grinding Gear ανακοίνωσε το Path of Exile 2, το sequel του επιτυχημένου isometric ARPG σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα για την σειρά. Αυτό το ξεκίνημα όμως, δεν θα επηρεάσει το πρώτο παιχνίδι, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία θα λάβει άλλα τέσσερα δωρεάν expansions μέσα στο 2020.

Η Grinding Gears δημοσίευσε το 2020 roadmap για το Path of Exile, το οποίο μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις:

Το timing των επεκτάσεων μπορεί να διαφέρει κατά μία ή δύο εβδομάδες από εκείνα του περασμένου έτους, καθώς εργαζόμαστε γύρω από διάφορες διακοπές και events βεβαιώνοντας πως τα μεγαλύτερα expansion έχουν αρκετό χρόνο για να δοκιμαστούν πλήρως.

Η ομάδα εργάζεται και στην έκδοση 4.0.0, ευελπιστώντας να δείξει νέο περιεχόμενο στα μέσα του έτους, και πιθανόν κατά την διάρκεια της Ε3 2020. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης της έκδοσης των κονσολών επεκτείνεται για να κυκλοφορούν οι ενημερώσεις γρηγορότερα, ενώ η δουλειά πάνω στο Path of Exile Mobile συνεχίζεται κανονικά. 

Το Path of Exile 2 θα περιλαμβάνει την campaign του πρώτου παιχνιδιού και θα επεκτείνεται όπως και το πρώτο. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.