Η Bandai Namco δημοσίευσε σήμερα το επίσημο trailer κυκλοφορίας για το Tales of Vesperia: Definitive Edition. Ο τίτλος κυκλοφορεί για κονσόλες νέας γενιάς όπως PS4, Xbox One και Nintendo Switch, αλλά και υπολογιστές μέσω Steam.

H Bandai Namco γράφει για τον τίτλο:

Το Tales of Vesperia: Definitive Edition περιλαμβάνει ενισχυμένες αναλύσεις οθόνης, ανανεωμένους χαρακτήρες, νέα events και κοστούμια που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ έξω από την Ιαπωνία, καθώς και την προσθήκη δύο νέων μελών. Οι Flynn Scifo, ο καλύτερος φίλος και αντίπαλος του πρωταγωνιστή, και η Patty Fleur, μια νεαρή πειρατής που ψάχνει τις χαμένες αναμνήσεις της.

Το Tales of Vesperia: Definitive Edition  χρησιμοποιεί μια εναλλακτική έκδοση του Γραμμικού Συστήματος Μάχης της σειράς. Οι παίκτες έχουν υπό τον έλεγχό τους ένα μέλος της ομάδας ενώ τα υπόλοιπα μέλη ελέγχονται από τον υπολογιστή και διαταγές. Οι παίκτες μπορούν να εναλλάσουν ανάμεσα στους χαρακτήρες κατά την διάρκεια της μάχης και να εξαπολύουν μαγικές, φυσικές επιθέσεις, καθώς και Magic Artes ή Mystic Artes.

Το Tales of Vesperia: Definitive Edition είναι διαθέσιμο στο Steam στην τιμή των 39,99€.