Η Square Enix ανακοίνωσε σήμερα πως τα Romancing SaGa 3 και SaGa Scarlet Grace: Ambitions θα κυκλοφορήσουν στην Δύση για PlayStation 4, Xbox One, Switch, PS Vita, PC μέσω Steam καθώς και Windows 10, iOS, και Android.

Το Romancing SaGa 3 δίνει στους παίκτες την ελευθερία να δημιουργήσουν την δική τους ιστορία, και να επιλέξουν ανάμεσα από οχτώ διαφορετικούς πρωταγωνιστές με τις αντίστοιχες ιστορίες τους. Κάθε πρωταγωνιστής έχει τους δικούς του στόχους και προσωπικότητα. Αυτό το HD remaster θα περιλαμβάνει ανανεωμένα γαρφικά, ένα νέο dungeon με όνομα “Phantom Maze” και το New Game+ Mode. Επιπλέον, θα έχουμε πρόσβαση σε νέες ιστορίες που θα ενθουσιάσουν παλιούς και νέους παίκτες.

Από την άλλη, το SaGa Scarlet Grace: Ambitions είναι μια βελτιωμένη έκδοση του SaGa: Scarlet Grace, που κυκλοφόρησε το 2016 στην Ιαπωνία. Περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες σε σχέση με την πρώτη κυκλοφορία όπως καλύτερα γραφικά, φωνές για τους χαρακτήρες, δύο νέους χαρακτήρες, και άλλα πολλα.

Το Romancing SaGa 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου, ενώ το SaGa Scarlet Grace: Ambitions στις 3 Δεκεμβρίου 2019.