Το Legends of Runeterra είναι το νέο CCG της Riot Games και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε και εμείς με την σειρά μας για να δούμε αν διαφοροποιειται ιδιαίτερα από τους άλλους τίτλους όπως το Hearthstone και το Artifact. Ως ένας διαφορετικός τίτλος από την Riot, και η αρχή μιας νέας πορείας για την εταιρεία, το Legends of Runeterra ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι με Preview Builds & patches, κάτι που πρόκειται να αλλάξει στις 24 Ιανουαρίου με την εκκίνηση της Open Beta.

H Open Beta θα φέρει και αρκετά νέα στοιχεία στο παιχνίδι όπως Friends Lists και το «challenge-a-friend» functionality, το ranked play, νέα boards και guardians, και βελτιώσεις σε πάνω από 20 κάρτες. Η προσθήκη του ranked play σημαίνει και την πρώτη ranked season του Legend of Runeterra, που περιγράφεται ως «beta season» και θα διαρκέσει μέχρι και την  επίσημη κυκλοφορία. Τα υπάρχοντα preview patch accounts θα επανεκκινηθούν, με την Riot να τονίζει πως δεν θα υπάρξουν άλλα resets μετά την open beta.

H Legends of Runeterra open beta θα ξεκινήσει στις 24 Ιανουαρίου. Αν όμως κάνετε register στο playruneterra.com θα μπορείτε να συμμετέχετε από τις 20 Ιανουαρίου.