Η φάση των ομίλων για το Starladder 9 έρχεται στο τέλος της. Με τους Alliance & Empire να βρίσκονται μπροστά με μια μικρή διαφορά. Παρόλα αυτά όλα μπορούνε να αλλάξουν στην μάχη για την κορυφή!

Στην τελευταία εβδομάδα του τουρνουά περιμένουμε μεγάλα games, και τις ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό μιας και το έπαθλο σε κάθε starladder γίνεται μεγαλύτερο και πλέον το τουρνουά είναι παγκόσμιου εύρους (θα τολμούσα να πω mini-international).

Με μια γρήγορη ματιά θα παρατηρήσουμε πως είναι πρώτοι οι Alliance με 33 βαθμούς, αλλά έχοντας παίξει όλα τα παιχνίδια τους δεν θα ανέβουν παραπάνω. Θεωρητικά όλοι μπορούνε να πάνε για την πρώτη θέση αφού οι Rox.kis καθώς και οι Cloud9 έχουν μικρή διαφορά. Οποιαδήποτε ομάδα με 5 ήττες θα αποκλειστεί αυτόματα λόγο θέσης.

Περιμένοντας αυτή τη εβδομάδα πάρα πολλά παιχνίδια από τους Natus Vincere ή πίεση της τελευταίας βδομάδας του τουρνουά θα μας δώσει πάρα πολύ θέαμα. Οι Na’Vi έχοντας παίξει μόνο 6 παιχνίδια (5-1) είναι και οι Defending Champions του starladder, έτσι πρέπει να αποδείξουν ξανά αυτή τη φόρα όμως σε όλο τον κόσμο ότι μπορούν να υπερασπιστούν των τίτλο τους.