[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #16] Η 17η πολεμίστρια του Samurai Shodown είναι η Wu Ruixiang.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #15] O νέος εκκεντρικός χαρακτήρας που παρουσιάζεται από την SNK και το Playstation είναι ο Kyoshiro:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #14] Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του fighting game της SNK, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στην δημοσιότητα το Character Trailer του πολεμιστή ‘Earthquake’:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #13] Ο 15ος επιβεβαιωμένος χαρακτήρας του Samurai Shodown είναι ο Hanzo, ένας από τους Ninja του παιχνιδιού:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #12] Ο 14ος χαρακτήρας του Samurai Shodown είναι ο Jubei, ο οποίος επιστρέφει με το δικό του Character Introduction:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #11] Ο Galford (και η Poppy) είναι ο νέος χαρακτήρας που επιβεβαιώνεται για το Samurai Shodown:

Meet the all-American ninja and self-proclaimed “Superhero of Justice,” fan-favorite Galford. Traveling the world on a quest for peace, he is accompanied by his pet dog Poppy and his Justice Blade. Together, Galford and Poppy are ready to strike down every last enemy of justice at a moment’s notice.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #10] Στο νέο trailer του Samurai Shodown πρωταγωνίστρια είναι η Rimururu, o πρώτος DLC χαρακτήρας που παρουσιάζεται από την ομάδα ανάπτυξης.

Οι πρώτοι έξι μήνες των Samurai Shodown DLC θα είναι διαθέσιμοι εντελώς δωρεάν για όσους αγοράσουμ το παιχνίδι και εξαργυρώσουν το Season Pass κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #9] Στο νέο trailer του Samurai Shodown πρωταγωνιστής είναι ο Tam Tam, o δέκατος χαρακτήρας που παρουσιάζεται από την ομάδα ανάπτυξης:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #8] Το νέο trailer του παιχνιδιού, παρουσιάζει τον Yoshitora, έναν ξιφομάχο που πολεμάει με εφτά διαφορετικά σπαθιά:

This heir to the Tokugawa shogunate carries seven swords, named after six lovers and himself. Despite his position (and sharp grasp of military strategy), Yoshitora cares little for politics, and would rather spend his time chasing life’s pleasures. Getting a grasp of his six phantasmagoric swords is nearly impossible, and only one person has ever seen him unsheathe his special long sword ‘Yoshitora’ and lived to tell the tale.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #7] Το όγδοο trailer του Samurai Shodown, παρουσιάζει έναν ακόμα χαρακτήρα ονόματι Yashamaru.

[ENHMEΡΩΣΗ #6] Ο Haohmaru, πρωταγωνιστής της σειράς Samurai Shodown, παρουσιάζεται στο νέο gameplay trailer του παιχνιδιού:

The game’s main protagonist, Haohmaru is a wandering swordsman with no loyalties to any lord. This ronin loves to fight against strong opponents and puts his all into defeating anyone who stands in the way with his legendary sword Fugudoku.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #5] Στο νέο trailer του παιχνιδιού πρωταγωνιστής είναι ο Genjuro, o έκτος χαρακτήρας που έρχεται στο Spotlight:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #4] Η Charlotte είναι ο νέος χαρακτήρες που παρουσιάζεται μέσω των Samurai Shodown – Character Introduction trailers:

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #3] Το τέταρτο trailer του Samurai Shodown – Character Introduction παρουσιάζει την Shiki, μιας πολεμίστριας που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Samurai Shodown 64:

H Shiki είναι μια μυστηριώδης γυναίκα με φαινομενικά κανένα παρελθόν, η οποία ξυπνάει στο Mt. Osore χωρίς καμία ανάμνηση. Ξεχνώντας τα πάντα εκτός από το όνομά της και χωρίς απόδειξη της ταυτότητάς της, πήρε δύο σπαθιά που βρίσκονταν στη βάση του βουνού και ξεκίνησε το ταξίδι της. Με τις ασυνήθιστες επιθέσεις και την εμφάνισή της, κανένας ξιφομάχος δεν έχει πιθανότητες εναντίον της.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #2] H Athlon Games και η SNK έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο Character Introduction Trailer στο οποίο παρουσιάζεται ο Ukyo Tachibana.

Ο Ukyo είναι ένας ξιφομάχος ειδικευμένος στην γρήγορη τεχνική lai. Ο Ukyo είναι αρκετά δημοφιλής στις κυρίες, αλλά έχει μόνο τα μάτια για την αγαπημένη του Kei Odagiri. Αν και πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, συνεχίζει να αγωνίζεται γι ‘αυτήν.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Στο νέο trailer από την SNK θα γνωρίσουμε την Darli Dagger, μια νέα πολεμίστρια στην σειρά.

Η Darli είναι μια ναυπηγός που έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσει διάφορα εργαλεία. Βρέθηκε στην ξηρά ενός νησιού σε νεαρή ηλικία, όπου οι ξυλουργοί την δίδαξαν πώς να δημιουργεί και οι πειρατές της δίδαξαν πώς να προστατεύει τον εαυτό της και να επιβιώνει. Τώρα κατασκευάζει ένα πλοίο, που λέγεται ότι είναι αβύθιστο, με τους συντρόφους της στο εργαστήριο του νησιού.

[ΑΡΧΙΚΟ] H Athlon Games και η SNK έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο Character Trailer για το επερχόμενο παιχνίδι της σειράς Samurai Shodown. Στο trailer θα δούμε την Nakoruru καθώς και μερικές από τις κινήσεις της.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Nakoruru είναι μια νέα, γρήγορη, και θανατηφόρα πολεμίστρια που μπορεί να αποφύγει ή να αποκρούσει τς επιθέσεις των αντιπάλων της.

Η νεαρή Kamui Πολεμίστρια Kamori Nakoruru, μια γνωστή φιγούρα του Samurai Shodown, είναι εδώ για να μας δείξει τις κινήσεις της, καθώς και τη βοήθεια που λαμβάνει από το αξιόπιστο γεράκι της, τον Mamahaha. Η Nakoruru θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την αγαπημένη της Μητέρα Φύση, και αυτό περιλαμβάνει και τον θάνατο για όσους την αμφισβητούν.

Το Samurai Shodown αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Χειμώνα του 2019.