[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #3] H Human Head Studios ανακοίνωσε σήμερα πως το Rune: Ragnarok, ή αλλιώς Rune 2, θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου μέσω του Epic Games Store. Μαζί με την ανακοίνωση δόθηκε στην δημοσιότητα και το ‘God Interaction’ trailer, μέσω του οποίου μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τους Θεούς του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την περιγραφή του trailer:

Will you choose to align with the mighty Thor and call forth the power of his lightning hammer? Or will you pledge your allegiance to the dark Hel to cast a wave of ice spikes to impale your foes? Perhaps summoning a swarm of ravens blessed by Odin to attack and antagonize enemies on the battlefield suits you best?

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #2] Ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του για το Rune: Ragnarok (γνωστό πλέον ως RUNE 2) στο οποίο θα δούμε μερικά νέα στιγμιότυπα από το gameplay και την ιστορία.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η ομάδα ανάπτυξης του Rune: Ragnarok ανακοίνωσε την περίοδο κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ενώ έδωσε στην δημοσιότητα και ένα νέο trailer.

To Rune: Ragnarok, το οποίο θα μετονομαστεί σε ‘Rune II’ θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για υπολογιστές μέσω του Epic Games Store, αντί του Steam που θα κυκλοφορούσε αρχικά.

[ΑΡΧΙΚΟ] H Human Head Studios ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Viking RPG της, Rune, θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο αργότερα μέσα στο έτος. Το φιλόδοξο παιχνίδι θα κυκλοφορούσε στο Steam Early Access προκειμένου να εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση, αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μπόρεσε να μαζέψει αρκετά χρήματα από δωρεές ώστε να μπορέσει να παραλείψει το στάδιο αυτό και να κυκλοφορήσει απευθείας η έκδοση 1.0.

Το παιχνίδι λειτουργεί σαν sequel το ομότιτλου hack-and-slasher του 2000 και θα έμπαινε στην Early Access αυτόν τον χειμώνα. Το tweet που ήρθε όμως εχθές αλλάζει τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι τώρα.

Η ομάδα ανάπτυξης της Human Head Games είπε:

Δεν χρειαζόμαστε να αξιοποιήσουμε πλέον το στάδιο της Early Access. Αντίθετα, θα κυκλοφορήσουμε απευθείας την έκδοση 1.0 αργότερα μέσα στην χρονιά, συνοδευόμενη από ένα δυνατό χάρτη για περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία.

«Πολύ σύντομα» όπως είπαν θα έχουμε και ένα παράθυρο με ημερομηνία κυκλοφορίας.