Η 1η Απριλίου είναι μια δύσκολη ημέρα για τις δημοσιογραφικές ομάδες, αλλά και για τους αναγνώστες, αφού καμιά φορά είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την φάρσα από την πραγματικότητα. Έτσι έγινε και με το νέο trailer της Bethesda για το επερχόμενο Rage 2, με τίτλο ‘He’s on Fire’.

Σύμφωνα με τις Bethesda Softworks, Avalanche Studios και id Software, όσοι παίκτες προ-παραγγείλουν το παιχνίδι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα Cheat Code που θα ξεκλειδώνει τον εκφωνητή του NBA Jam, Tim Kitzrow.

Ο Kitzrow θα αποδίδει επευφημίες και πανηγυρισμούς κατά την διάρκεια της περιπέτειάς μας όπως «He’s Heating Up», «Rejected», «He’s on Fire» και δεν αποκλείεται και το…»BoomShakalaka»!

H Bethesda Softworks γράφει συγκεκριμένα:

Ανεβάζουμε την θερμοκρασία στο Rage 2 με το “He’s on Fire” cheat code—χωρίς πλάκα! Όταν είναι ενεργοποιημένο, ο θρυλικός Tim Kitzrow έρχεται για να περιγράψει κάθε σπιθαμή τρέλας. Τώρα μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας με μια γνώριμη φωνή να σας ενθαρρύνει!

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το Rage 2 είναι ένα αποκλειστικά single-player παιχνίδι και συνδυάζει την τρέλα του Mad Max με έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο, υπερφυσικές και τεχνολογικές ικανότητες και μια πληθώρα όπλων και οχημάτων.

Το Rage 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαίου, 2019.