[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17/1/2020] Χθες το βράδυ έλαβα ένα e-mail από το Humble Bundle (μιας και με ενδιαφέρουν τα μικρά bundles που ενίοτε βγάζει) το οποίο με ενημέρωνε για ένα νέο, σημαντικό Bundle.

Με τίτλο «The Australian Fire Relief Bundle» η φιλανθρωπική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου bundle του οποίου τα κέρδη θα πάνε στις οργανώσεις, WWF, RSPCA και Wires, με σκοπό να βοηθήσουν στην μάχη κατά της οικολογικής καταστροφής στην Αυστραλία.

Το Bundle κοστίζει περίπου 23€ και όλα τα κέρδη θα πάνε στις οργανώσεις ως βοήθεια. Μέσα σε αυτό θα βρούμε μεγάλα και διασκεδαστικά παιχνίδια όπως το Hollow Knight, το Void Bastards, το Armello, το Duck Game, το Hand of Fate 2 και το Assault Android Cactus.

Αν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας.

[ΑΡΧΙΚΟ: 14/1/2020] Τις τελευταίες εβδομάδες, η Αυστραλία βασανίζεται από καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν απλωθεί σε όλη την χώρα και έχουν στοιχίσει την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους αλλά και δισεκατομμύρια ζώα. H οικολογική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη και όσο εμείς συνεχίζουμε την ρουτίνα μας, μια χώρα με πανέμορφα ζώα και φυσικά τοπία βασανίζεται καθημερινά – χωρίς βέβαια να ξεχνάμε και τις πιο άτυχες ή υποανάπτυκτες χώρες. Ήδη εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μαζί με μεγάλες εταιρείες και οργανώσεις, προσπαθούν να βοηθήσουν είτε με εθελοντική βοήθεια, είτε με χρηματικά ποσά που αποστέλλονται στην κυβέρνηση της χώρας και ΜΚΟ.

Ανάμεσα στις εταιρείες που αποφάσισαν να βοηθήσουν βρίσκονται και εταιρείες που γνωρίζουμε και μας έχουν προσφέρει τίτλους που ενδέχεται να παίζουμε μέχρι και σήμερα. Μια από αυτές είναι η Bungie, εταιρία ανάπτυξης του Destiny 2 που ανακοίνωσε πριν από κάμποσες ημέρες την κυκλοφορία ενός D2 t-shirt που έχει ως σκοπό την συλλογή χρημάτων για αποστολή στην χώρα. 

Σε πρόσφατο post στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού This Week At Bungie, η Υπεύθυνη του Sr. Foundation Christine Edwards ανακοίνωσε μία περιορισμένη έκδοση του t-shirt, η οποία θα συνοδεύεται από τον αποκλειστικό Destiny 2 “Star Light, Star Bright” κωδικό και θα είναι διαθέσιμο στο Bungie Store από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου. Τα κέρδη από την μπλούζα θα διατεθούν για τους οργανισμούς WIRES (αφοσιωμένη στην προστασία της άγριας ζωής) και την New South Wales Rural Fire Service.

Εκτός από την Bungie, η Ubisoft Australia ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει 30.000 δολάρια ως δωρεά στον Ερυθρό  Σταυρό Αυστραλίας, ώστε να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ενώ η Activision δημιούργησε το Outback Relief Pack για το Call of Duty: Modern Warfare, το οποίο περιέχει αντικείμενα και εξοπλισμό με θεματολογία που προέρχεται από την Αυστραλία. Για να το αποκτήσετε θα πρέπει να πληρώσετε 1.800 Call of Duty Points, δηλαδή περίπου 18 δολάρια/ευρώ με τα έσοδα να διατίθεται στους πληγέντες.

Ας ελπίσουμε πως και άλλες μεγάλες (και μικρές) εταιρείες θα ευαισθητοποιηθούν, και φυσικά, ελπίζουμε να τελειώσει γρήγορα και ο εφιάλτης για την Αυστραλία. 

About The Author

Με τα βιντεοπαιχνίδια να του κρατάνε συντροφιά από μικρή ηλικία αποφάσισε να μετατρέψει το χόμπυ του σε κάτι πιο δημιουργικό. Ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη φίλους και ταξίδια. Απολαμβάνει τα καλά και διασκεδαστικά παιχνίδια, δεν τα παρατάει τόσο εύκολα, και δεν του αρέσει η ανούσια επιθετικότητα.

Related Posts