Πρώην Developers του LA Noire εργάζονται στο νέο Sowden House

Οι προγραμματιστές του πολυαγαπημένου και κλασικού τίτλου L.A. Noire φαίνεται πως πλέον στοχεύουν στη δημιουργία ενός νέου project. Φυσικά, αυτό δεν θα στεγάζεται από την Rockstar games και έτσι δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποια indie δημιουργία.

Το παιχνίδι λέγεται πως θα είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με τοποθεσία το Los Angeles και χρονική περίοδο την δεκαετία του 1940. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπου που εργάζεται πάνω στον τίτλο θα λέγεται Sowden House.

Δύο αναρτήσεις που έγιναν στο Instagram από την ερμηνεύτρια, συνθέτρια και παραγωγό Freyja Garbett, αναφέρουν ότι εργάζονται σε ένα “τεράστιο έργο γράφοντας μουσική για ένα βιντεοπαιχνίδι από τους δημιουργούς του LA Noire”. Η ίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη φιλόδοξη ιδέα αλλά και την ευγνωμοσύνη που συμμετέχει σε όλο αυτό. Για την ιστορία και οι δύο αναρτήσεις κατέβηκαν πριν λίγες ώρες, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Η παραγωγός συνέχισε λέγοντας πως “από τους δημιουργούς του LA Noire προέρχεται το Sowden House, ένα ψυχολογικό θρίλερ που επίσης διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1940 στο Λος Άντζελες που θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τη λογική σας”|.

Μετά και από τα παραπάνω, όπως καταλαβαίνετε, οι θεωρίες πήραν φωτιά για το αν πρόκειται το νέο παιχνίδι να βασίζεται ή να τοποθετείται στο σύμπαν του L.A. Noire ή αν είναι κάποιο spin-off ή prequel. Οι παίκτες στα forums του παιχνιδιού ήδη λένε πως το όνομα του νέου παιχνιδιού είναι μια τοποθεσία στο L.A. Noire και συζητούν για το αν θα είναι απλά μια αναφορά ή θα βασίζεται κάπως για να διευρύνει την μυθολογία του πρώτου τίτλου.

Τέλος, όλα τα παραπάνω είναι φημολογίες και πληροφορίες ανεπίσημες και να τις λάβετε με επιφύλαξη.