Το Magic: The Gathering Arena, η καινούργια ψηφιακή πλατφόρμα του πασίγνωστου παιχνιδιού καρτών που είναι στην φάση της Closed-Beta, θα υποστεί αναβάθμιση στις 26 Απριλίου προσθέτοντας αρκετό υλικό και παράλληλα λύνοντας μας την απορία για το αν το παιχνίδι θα απολαμβάνει τις αντίστοιχες προσθήκες που υπάρχουν στο «φυσικό” παιχνίδι καρτών.

Πιο συγκεκριμένα, θα προστεθεί το ολοκαίνουργιο expansion, Dominaria, και μάλιστα την επόμενη (27 Απριλίου) θα υπάρξει και η «φυσική” κυκλοφορία του ίδιου expansion για το κανονικό παιχνίδι Magic: The Gathering. Μαζί με τον ερχομό του Dominaria, θα δούμε και την εισαγωγή ενός νέου mode, μεταξύ πολλών, που θα είναι το «best-of-one Constructed”. Μετά από λίγες μέρες, στις 4 Μαΐου συγκεκριμένα, θα προστεθεί και το «best-of-one Draft” που θα είναι ένα mode «τύπου event”, διαθέσιμο μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Για τον εορτασμό αυτών των προσθηκών, η ομάδα της Wizards of the Coast, προσκαλεί όλους τους φίλους του Magic: The Gathering Arena να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα event που θα διεξαχθεί για την παρουσίαση του Dominaria expansion. Η παρουσίαση θα γίνει στις 25 Απριλίου, σε μορφή Stream (προφανώς) κατά τις ώρες 1–5 μ.μ. PT, στο Twitch.