Και ενώ το Twitch και το Hitbox έχουν τα σπαθιά έξω και παλεύουν μεταξύ τους το Dailymotion παρουσιάζει το δικό του μέρος για να μπορείς να κάνεις ζωντανές μεταδόσεις από τα παιχνίδια σου. Το όνομα του φυσικά Dailymotion Games

dmgames_desktop[1]

Το Dailymotion Games θα προσφέρει στον streamer αυτόνομο πίνακα ελέγχου οπου θα επιτρέπει αλλαγές στην εκάστοτε μετάδοση μας, όπως και επιλογές για κέρδη μέσα από διαφημίσεις. Οι viewers θα μπορούν να αναζητήσουν για streams να δούνε διάφορες προτάσεις να φιλτράρουν υλικό και φυσικά να συζητήσουν χρησιμοποιώντας το ζωντανό chat με τον εκάστοτε streamer και τους ακόλουθους του. Μέσα στο πακέτο έρχονται και applications για φορητές συσκευές όπως και η δυνατότητα παρακολούθησης από το PS4.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να χτυπήσει το Twitch άλλα πάντα οι παραπάνω επιλογές είναι καλό φαινόμενο. Μην ξεχνάμε ότι το Twitch τελευταία έχει εφαρμόσει αυστηρές πολιτικές όσον αφορά τον copyrighted ήχο, ενώ διάφοροι νέοι κανόνες εφαρμόζονται οπότε πολλοί μπορεί να αποφασίσουν την μετακόμιση σε μια νέα πλατφόρμα.

Κάτι που παρατήρησα επίσης τελευταία είναι ότι πλέον το twitch δεν δίνει quality changer επιλογή αν δεν υπάρχει subscription στο κανάλι, ακόμα και με αρκετούς viewers online. Είναι σαν να θέλει να διώξει κόσμο.

Ποιά είναι η γνώμη σας;