Η Mistaken Visions ανακοίνωσε πως το The Piano θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου στο Steam, στην τιμή των 10 ευρώ. Το παιχνίδι ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στις 24 Μαϊου, αλλά ένα λάθος στο development καθυστέρησε ολόκληρο το παιχνίδι.

Το survival horror – murder mystery «The Piano» είναι μια ξεχωριστή και καινούργια indie περιπέτεια η οποία βρίσκεται σε ανάπτυξη για πάνω από 5 χρόνια. Αφηγείται την ιστορία του John Barnerway, ενός νεαρού άντρα με Αμερικάνο πατέρα και Γαλλίδα μητέρα, ο οποίος ψάχνει για απαντήσεις στην μεταπολεμική Γαλλία, σε αναζήτηση για τον νεκρό του αδερφό.

Η ανακοίνωση της Mistaken Visions:

Το παιχνίδι, έπειτα από καθυστέρηση, θα κυκλοφορήσει εν τέλη στις 4 Ιουνίου. Ο λόγος είναι ότι στην αρχή του μηνα νιώθαμε πως έχουμε ένα έτοιμο παιχνίδι, αλλά πάνω στην ανάπτυξη, βρήκαμε πρόβλημα. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, όπου δεν μπορούσαμε να επιλύσουμε. Αλλά σφίξαμε τα δόντια, και με πολύ κόπο και χρόνο, το διορθώσαμε, παρότι πέρασαν αρκετές εβδομάδες. Οπότε είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις επιλογές, είτε να το κυκλοφορήσουμε στις 24 Μαιου, αλλά γεμάτο με προβληματα, ή να το καθυστερήσουμε, αλλά να έχουμε διορθώσει το πιο σημαντικό μέρος των προβλημάτων, και να κυκλοφορήσουμε ένα ολοκληρωμενο προϊόν.

Αποφασίσαμε να το καθυστερήσουμε, και για να μην συμπέσει με την κυκλοφορία του Cultist Simulator στις 31 Μαϊου, αποφασίσαμε να το κυκλοφορήσουμε στις 4 Ιουνίου. Γνωρίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερούσε το παιχνίδι. Μα σκεφτόμενοι πως δουλεύουμε το παιχνίδι ήδη για 5 χρονια, ξέρουμε πόσο άσχημα θα νιώθαμε αν κυκλοφορούσαμε ανολοκλήρωτο το The Piano. Θα ήταν ένα κακό προϊόν. Αξίζετε περισσότερα και καλυτερα, και έτσι απαιτούμε περισσότερα και από τον εαυτό μας. Ευχομαστε να καταλαβαίνετε την θέση μας και να αναμένεται το παιχνίδι όπως εμείς.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.