Η δημοσιογραφική ιστοσελίδα του IGN έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay video από το επερχόμενο Anthem της Bioware. Στο βίντεο παρακάτω, θα δούμε για πρώτη φορά τα Freeplay Expeditions, δραστηριότητες στις οποίες οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο για να βρούμε εξοπλισμό, νέες αποστολές, νέους εχθρούς και περισσότερα κομμάτια ιστορίας.

Το Anthem θα προσφέρει στους παίκτες την εμπειρία ενός κοινόχρηστου κόσμου και θα είναι ένα RPG δράσης. Υπάρχει δυνατότητα σχηματισμού ομάδας μεταξύ των παικτών, ως «Freelancers». Οι in-game χαρακτήρες τους θα είναι εξοπλισμένοι με εξωσκελετικές στολές, όπου η κάθε μία θα έχει και μοναδικά χαρακτηριστικά. Το Anthem είναι ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι και η κοινότητα δείχνει να το περιμένει λυσσαλέα. Ευελπιστούμε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και το όλο hype που έχει χτίσει γύρω του.

Το παιχνίδι θα αποκτήσει ένα VIP demo από τις 25 Ιανουαρίου, το οποίο αργότερα θα γίνει διαθέσιμο σε όλους, και πιο συγκεκριμένα την 1η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την Electronic Arts, το Anthem demo θα είναι αντιπροσωπευτικό του τελικού προιόντος.

Το Anthem κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου.