Η PAX West 2019 ξεκίνησε και ήδη νέες πληροφορίες και trailers από ομάδες ανάπτυξης έχουν αρχίσει να δημοσιεύονται, καθώς και gameplay & story trailers για ήδη ανακοινωμένα παιχνίδια. Παρακάτω, θα βρείτε όλα τα trailer (αλλά και τις πληροφορίες) από τους εν λόγω τίτλους:

Epic Games – PAX West 2019 Showcase

Η Epic Games παρουσίασε στην πρώτη μέρα της PAX West 2019 το lineup των επερχόμενων Exclusive τίτλων που έρχονται στο αντίστοιχο store, μαζί με όλα τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα προς δοκιμή στην έκθεση.

Gearbox Software – PAX West 2019 Showcase

Η Gearbox ήταν μια από τις εταιρείες που παρουσίασαν τους τίτλους τους, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βάση και στο Borderlands 3 για το οποίο είδαμε νέες πληροφορίες για το Endgame και για το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά για αυτό.

Borderlands 3 – Endgame & new info (Gearbox & IGN)

CRYTivo – PAX West 2019 Showcase

H Crytivo Games είναι μια άγνωστη indie ομάδα ανάπτυξης που φαίνεται να ειδικεύεται σε απλούς αλλά ευχάριστους τίτλους γεμάτους χρώματα, όμορφες εικόνες, και ιδιαίτερο gameplay. Ωστόσο, στο portfolio της θα βρούμε τίτλους όπως το Beholder, Nairi & Away: Journey to the Unexpected.

TinyBuild Games – PAX West 2019 Showcase/Press Conference

H TinyBuild Games, γνωστή για μικρούς αλλά ευχάριστους indie τίτλους, έρχεται να κάνει την διαφορά και να μας προσφέρει μια μεγάλη παρουσίαση (της 1:30 ώρας) με νέους τίτλους, νέες ανακοινώσεις, και πολλές εκπλήξεις.

Once Upon a Time in Roswell – New tnyBuild game

Με νέα ονομασία, το Once Upon A Time in Roswell διηγείται μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, τρόμο και….εξωγήινους.

Not for Broadcast – Dystopian Propaganda Simulator

Πως θα ήταν να ζούσαμε σε μια δυστόπια γεμάτη αμφιβολίες και δυσκολίες; Πως θα ήταν να βλέπουμε ειδήσεις και πληροφορίες που δεν «κάνει» να ακούσουμε σαν απλοί πολίτες; Την απάντηση έρχεται να δώσει το επερχόμενο ‘Not for Broadcast’:

Pathologic 2 DLC

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, το Pathologic 2 κατάφερε να προκαλέσει τον τρόμο με αποτέλεσμα να έχουμε ένα νέο DLC «στα σκαριά»

Black Skylands

Ένα διαφορετικό top-down shooter/RPG κάνει την εμφάνισή του και πρόκειται για το Black Skylands. Ερευνήστε ουρανούς γεμάτους κινδύνους και άγνωστα πλάσματα, και επισκεφθείτε αιωρούμενα νησιά με κάθε λογής ανθρώπους και ζώα.

Secret Neighbor

Ένα ακόμα παιχνίδι στο σύμπαν του Hello Neighbor έρχεται να δοκιμάσει τις ικανότητες έρευνας και επιβίωσής μας. Το Secret Neighbor είναι ένα Multiplayer Horror Game που θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox μέσα στην περίοδο του Halloween. Οι παίκτες καλούνται να συνεργαστούν για να βρουν στοιχεία και να εξιχνιάσουν την υπόθεση με την εξαφάνιση ενός παιδιού.

RAWMen

Νιώθετε σκληρός και ασταμάτητος, και θέλετε κάπως να το δείξετε; Το Rawmen εμφανίζεται έτσι «ωμά» και μας βάζει αντιμέτωπους με άλλους παίκτες σε καλοκαιρινούς και πολύχρωμους χάρτες.

Στο παρακάτω gameplay trailer θα δούμε εμφανείς επιρροές από Splatoon και πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια, με μια δόση παράξενου χιούμορ.

Hellpoint

Και μιας και είχαμε καιρό να ακούσουμε κάτι νεότερο για το Hellpoint, η ομάδα ανάπτυξης δημοσίευσε το πρώτο dev diary μετά από καιρό:

Streets of Rage 4 (Famitsu)

Trine 4: The Nightmare Prince (Gematsu)

Trover: Not Just VR

Η Squanch Games ανακοίνωσε πως το Trover Saves the Universe δεν απαιτεί VR Headsets για να παίξουμε (και πως είναι ήδη διαθέσιμο):