Η Team17 και η Ghost Town Games ανακοινώνουν για ακόμα μια φορά την κυκλοφορία νέου περιεχόμενου για το Overcooked! 2 με τίτλο ‘Carnival of Chaos’. Αυτό είναι και το τελευταίο κομμάτι περιεχομένου του season pass και φέρνει νέες θεματικές συνταγές, νέα επίπεδα, νέους σεφ, νέους συνδυασμούς, και νέους τρόπους για να μετακινούμαστε μέσα στα επίπεδα.

Στο Carnival of Chaos οι παίκτες θα βρεθούν σε 15 νέα επίπεδα για να ξεκλειδώσουν τους Ringmaster Chef, Strongman Chef, Clown Chef και Stunt Chef αλλά και νέες συνταγές όπως Donuts και Hot Dogs. Επιπλέον, τα Combo Meals θα είναι συνδυαστικές συνταγές που θα έχουν ως σκοπό να ικανοποιήσουν και τους πιο πεινασμένους πελάτες – και φυσικά μαζί με ένα αναψυκτικό.

Τέλος, τα νέα κανόνια θα μας επιτρέπουν να ταξιδεύουμε γρηγορότερα σε σημεία του επιπέδου για να διευκολύνουμε την μετακίνησή μας, τους συμπαίκτες μας, και φυσικά για να ολοκληρώνουμε παραγγελίες με ταχύτητα και ακρίβεια.

Το ‘Carnival of Chaos’ είναι διαθέσιμο από σήμερα για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC ως τμήμα του Overcooked! 2 season pass ή ξεχωριστά στην τιμή των €4.99.