Με μία νέα ηρωίδα (συγκεκριμένα την 24η) μας καλημερίζει η Blizzard και μαζί με αυτό μας προσφέρει και το back story, τις ικανότητές της και όχι μόνο.

Όπως προανέφερα και στον τίτλο του άρθρου, η Orisa είναι μία Support/Tank ηρωίδα η οποία δανείζεται την μορφή κενταύρου (δηλαδή 4 πόδια και το πάνω μέρος είναι ανθρωπόμορφο). Η Orisa είναι ένα Mech με πρωταρχικό στόχο την προστασία.

Είναι εξοπλισμένη με διάφορα καλούδια. Ένα από αυτά είναι το Fusion Driver, το βασικό της projectile-based όπλο, το οποίο ενώ έχει μία καλή απόσταση βολής, κατά την διάρκεια χρήσης του ρίχνει την ταχύτητα της ηρωίδας. Παράλληλα, το ίδιο όπλο έχει και ένα εναλλακτικό Firing Mode το οποίο μαζεύει τους αντιπάλους σε μία συγκεκριμένη περίμετρο (HALT!).

Εκτός από αυτά, διαθέτει ένα Protective Barrier σχεδόν όμοιο με αυτό του Reinhard το οποίο όμως μπορεί να το τοποθετήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Τέλος, εκτός από το Fortify Ability της το οποίο την καθιστά άτρωτη σε κάποια αντίπαλα Abilities, η Orisa μπορεί να τοποθετήσει και ένα είδους Booster (Supercharger) στο έδαφος το οποίο προσφέρει στους πλησιέστερους συμμάχους της παραπάνω Damage.

Orisa serves as the central anchor of her team, and defends her teammates from the frontline with a protective barrier. She can attack from long range, fortify her own defenses, launch graviton charges to slow and move enemies, and deploy a Supercharger to boost the damage output of multiple allies at once.

Η Orisa βρίσκεται αυτή την στιγμή στο PTR. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ηρωίδας εδώ.