Η Bandai Namco Entertainment δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται μερικά νέα στοιχεία από το επερχόμενο Action RPG, One Piece: World Seeker.

Στο πρώτο πλάνο του παιχνιδιού θα δούμε το πλήρωμα των Strawhats να κατευθύνεται προς νέα μέρη και περιπέτειες με την διήγηση να γίνεται από την πρωταγωνίστρια της βασικής ιστορίας. Ο Luffy και οι φίλοι του θα βρεθούν σε ένα νησί που υποφέρει από τις συνέπειες ενός πολέμου, και η εμφάνιση του πληρώματος προμηνύει το τέλος αυτών των κακουχιών.

Στο βίντεο παραπάνω, θα δούμε μερικές νέες περιοχές όπως την πόλη του παιχνιδιού που είναι γεμάτη ουρανοξύστες, πεδιάδες, δάση, λιμάνια και την βάση του Ναυτικού. Επιπλέον, θα δούμε μερικούς από τους εχθρούς που θα αντιμετωπίσουμε όπως τον Mr.2 και τον Smokey, ενώ ερχόμαστε σε επαφή με μερικά ακόμα στοιχεία όπως το σύστημα μάχης και τα Stealth Mechanics που θα υπάρχουν σε ορισμένες αποστολές.

Η περιγραφή γράφει συγκεκριμένα:

The Straw Hat crew arrives on Jail Island where an ominous sense of danger seems to be looming. What could have attracted the World Government and the Germa 66 to this place. Discover more on the setting of One Piece World Seeker and this mysterious island occupied by the Marine; and how the arrival of the Straw Hat Crew will shake the island to its core!

Το One Piece: World Seeker αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.