«Πώς να πάρω Gold/Dust/Κάρτες;» είναι οι ερωτήσεις που «στοιχειώνουν» κάθε καινούριο παίχτη του Hearthstone και ψάχνουν συνεχώς τη σωστή απάντηση. Σας έχω καλά νέα! Ήρθατε στο κατάλληλο μέρος! Θα σας δώσω συμβουλές και πληροφορίες οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες και θα βελτιώσουν την εμπειρία σας στο παιχνίδι και φυσικά θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας, σχετικά με αυτό το θέμα. Ας ξεκινήσουμε με μερικές ερωτήσεις που σίγουρα κάθε καινούριος παίχτης (ακόμα κι εγώ) είχε όταν πρωτοξεκίνησε το Hearthstone.

Που μπορώ να πάρω Gold;

  • [label variation=»label-warning»]10 Gold[/label] Κάθε τρία wins σε Casual ή Ranked (ΌΧΙ Arena).
  • [label variation=»label-warning»]40-100 Gold[/label] Ολοκλήρωση Ημερήσιων Αποστολών σε Casual, Ranked ή Arena.
  • [label variation=»label-warning»]25-500+ Gold[/label] Μάχες στην Αρένα.
  • [label variation=»label-warning»]100-300 Gold[/label] Ολοκλήρωση Μυστικών Αποστολών σε Συγκεκριμένα Modes.
Λίστα Μυστικών Αποστολών
The Duelist  Παίξε 3 παιχνίδια (Όχι Practice) 100 Gold
Chicken Dinner   Κέρδισε 100 παιχνίδια 300 Gold
 Big Winner  Κέρδισε 1000 παιχνίδια 300 Gold
 Ready to Go!  Ξεκλείδωσε κάθε Ήρωα 100 Gold
 Crushed Them All!  Κέρδισε κάθε AI Ήρωα στο Expert 100 Gold
Got the Basics!   Σύλλεξε όλες τις βασικές κάρτες 100 Gold
 One of Everything!  Σύλλεξε όλες τις κάρτες 100 Gold

 

Συμβουλή: Το να κερδίζετε ματσάκια σας δίνει Gold, άρα Gold = Winning. Ταυτόχρονα, πάντα μα ΠΑΝΤΑ να κάνετε τις Ημερήσιες Αποστολές. Η Αρένα είναι και λεγόμενη F2GG (Fun 2 Get Gold), λόγω της μεγάλης ποσότητας Gold που έχει και το εισιτήριο των 150 Gold που χρειάζονται για να μπείτε, αλλά η Αρένα ονομάστηκε έτσι, γιατί πρέπει να επιβιώσετε όσο πιο πολύ μπορείτε και να ακουμπήσετε το όνειρο των 12 νικών. Η προτεραιότητα για τα Gold είναι Ημερήσιες Αποστολές>Wins>Αρένα(Αν υπάρχουν Gold)>Μυστικές Αποστολές.

Που μπορώ να πάρω Arcane Dust;

  • [label variation=»label-warning»]5-1600 Dust[/label] Disenchanting Κάρτες που έχετε πάνω από 2 φορές.
  • [label variation=»label-warning»]20-95 Dust[/label] Μάχες στην Αρένα.

Συμβουλή: Το Arcane Dust είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει στο Hearthstone! Γιατί; Γιατί μπορείτε να φτιάξετε όποια κάρτα θέλετε με αντάλλαγμα το Arcane Dust, αλλά φυσικά είναι ότι πιο δύσκολο υπάρχει για να συλλέξετε. Όπως είδατε από πάνω, μπορείτε να πάρετε από 5 έως και 1600 Dust. 1600 Dust; Ναι! 1600 Dust. Πώς; Απλά κάνοντας Disenchanting κάρτες, αλλά μην πιστεύετε ότι μπορείτε να πάρετε 1600. Είναι αδύνατο σχεδόν και ακατόρθωτο να πάρετε πολύ Dust (200+) από τις ίδιες σας τις κάρτες, άρα ο μόνος τρόπος είναι η φίλη μας, η Αρένα. Όπως και στα Gold, έτσι και στο Dust. Τώρα δώστε βάση. Αν φτάσετε 11 Νίκες και χάσετε εκεί, θα πάρετε 95 Dust, αλλά αν πάτε 12 Νίκες θα πάρετε 25 Dust -γιατί σας δίνει Χρυσές και Θρυλικές κάρτες που αν τις κάνετε Disenchant σας δίνουν περίπου 1000+ Dust – αλλά δεν το προτείνω, γιατί είναι Χρυσές και BADASS!

 

Που μπορώ να πάρω Κάρτες;

  • [label variation=»label-warning»]90 Κάρτες[/label] Όλοι οι χαρακτήρες στο 10ο Επίπεδο.
  • [label variation=»label-warning»]5 Κάρτες[/label] Αγοράζοντας ή Κερδίζοντας ένα Πακέτο Καρτών.
  • [label variation=»label-warning»]5-10+[/label] Κάρτες – Μάχες σε Αρένα.

Συμβουλή: Υπάρχουν 382 Κάρτες στο παιχνίδι τις οποίες έχετε περίπου το 1/6 αυτών όταν ξεκινάτε το παιχνίδι για πρώτη φορά και αποκτάτε άλλες 90 όταν πάτε τους Ήρωες στο 10ο Επίπεδο – Το οποίο είναι ο πρώτος σας στόχος όταν ξεκινάτε το παιχνίδι. Το Πακέτο Καρτών είναι ο πιο λογικός τρόπος για να πάρετε Κάρτες, χάνοντας 100 Gold για 5 Κάρτες. Στην Αρένα είτε έχετε 12 Νίκες, είτε 0 Νίκες, πάντα θα παίρνετε ως ανταμοιβή ένα Πακέτο Καρτών. Άρα ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε κάρτες είναι η Αρένα, αλλά αν δεν νιώθετε ακόμα έτοιμοι για την Αρένα, αγοράστε Πακέτα Καρτών. Προτείνω να κάνετε πάνω από 3 Νίκες στην Αρένα ώστε να αξίζει, γιατί 100 Gold = 1 Πακέτο Καρτών, 1 Εισιτήριο Αρένας = 150 Gold. Να το σκεφτείτε πριν μπείτε στην Αρένα.

 

Ύστερα από όλες αυτές τις πληροφορίες, ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε Dust, Gold και Κάρτες είναι η Αρένα. Ως όχι τόσο έμπειρος παίχτης, σας λέω να μάθετε τα βασικά (Χτίσιμο Τράπουλας, Μηχανισμός, Συνδυασμούς) και ύστερα να πάτε στην Αρένα.