Κατά την διάρκεια της E3 2019 η Nintendo μαζί με την Ghost Town Games και την Team17 ανακοίνωσαν ένα νέο DLC για το Overcooked 2, με τίτλο ‘Night of the Hangry Horde’. Μαζί με την ανακοίνωση έδωσαν στην δημοσιότητα το trailer κυκλοφορίας, καθώς και το πρώτο gameplay footage:

To Night of the Hangry Horde τοποθετεί τους παίκτες σε έναν νέο, σκοτεινό κόσμο γεμάτο φαντάσματα, ζόμπι, βρυκόλακες και λυκανθρώπους. Κάθε μια από τις οχτώ αποστολές διαθέτουν μια πληθώρα από κύματα τεράτων. Καθώς το κάθε κύμα προχωρά, εχθροί θα προσπαθήσουν να μπουν στην κουζίνα σπάζοντας τα φράγματα. Κάθε φορά που θα ολοκληρώνουμε μια παραγγελία, καταστρέφουμε και ένα από τα τέρατα προστατεύοντας έτσι το κάστρο και την κουζίνα μας.

Αν ένα τέρας καταφέρει να εισβάλλει στον χώρο εργασίας μας, θα αρχίσουν να σπάνε και όλα τα υπόλοιπα εμπόδια. Αν η αντοχή της κουζίνας μας μηδενιστεί, τότε χάνουμε και ξεκινάμε από την αρχή. Για να ξαναφτιάξουμε τις προστασίες μας τότε θα πρέπει να χαλάσουμε από τα χρήματα που μαζέψαμε από τις παραγγελίες.

Τα τέρατα χωρίζονται σε κατηγορίες, αναζητούν τις δικές τους ξεχωριστές συνταγές, και προκαλούν διαφορετικά επίπεδα ζημιάς. Επιπλέον, τρεις νέες συνταγές κάνουν την εμφάνισή τους, ξεκλειδώνουμε τέσσερις νέους σεφ, ενώ νέοι μηχανισμοί θα εμπλουτίσουν το gameplay.

To Overcooked 2 – Night of the Hangry Horde κυκλοφορεί από σήμερα στην τιμή των 8,99€.