Χωρίς τίτλο

Ο Karthus δημιουργήθηκε για το League Of Legends το 2009 και από τότε έχουν δημιουργηθεί άλλοι 80 (στο περίπου) Champions… Το 2009 είχαν σχεδιαστεί 40 Champions και ο Karthus ήταν βασικά ο μόνος… «διαβολικός» και γενικότερα, βγαλμένος σαν από «θρίλερ» χαρακτήρας. Τώρα έχουμε σχεδόν 120 Champions και ο παλιός Karthus πρέπει να μοιραστεί το χώρο του με τους μισοπεθαμένους, τους πεθαμένους, και τους αιθέριους χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί από τότε.

Η ενημέρωση του Karthus θα αυξήσει το εύρος του χαρακτήρα του, ώστε να έχει και πάλι έναν χαρακτηριστικό ρόλο. Ο νέος Karthus έχει σημαντικά περισσότερες ατάκες (πάνω από 200 σειρές script με έναν νέο ηθοποιό να δανείζει τη φωνή του!) και χαρακτηριστικές κινήσεις που αναδεικνύουν την προσωπικότητά του.

[symple_spacing size=»20px»]

Τροποποιήσεις στην εμφάνιση

Πλέον, τα ρούχα του θα κινούνται και θα προστεθεί μια μεγάλη σειρά κινήσεων για την «Καμένη Γη», ώστε να έχει ποικιλία στο Q του. Δεν είναι πια τόσο κοκαλιάρης, ώστε να επιτευχθεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο λεπτομέρειας που απαιτεί ένας σαπισμένος νεκρομάντης.

[symple_spacing size=»20px»]

Γιατί η αλλαγή είναι καλή;

Ο Karthus, είναι ένας ήρωας μάγος που έχει μεγάλη δύναμη εάν χτιστεί σωστά. Θα μου πείτε, εάν έχεις καλό built όλοι οι ήρωες καλοί είναι! Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Ο Karthus προκαλεί φόβο και τρόμο! Το ulti του, «Μνημόσυνο«, μπορεί άμεσα όχι απλά να διαλύσει μερικούς ήρωες αλλά και να πάρει παιχνίδια από μόνο του όταν πρόκειται για Team Fight. Η μαγική του δύναμη (ulti) φαίνεται πολύ χρήσιμη και σε 1v1, καθώς μπορεί κάποιος εχθρός να έχει λίγο περισσότερη ζωή από εσάς και να κινδυνεύετε σας σκοτώσει… Ένα kill είναι ένα kill αλλά σίγουρα είναι καλύτερα μια assist από ένα death! Επίσης, ένας «άσος» με την άμεση βοήθεια του (όπως αναφέραμε στα team fights ρίχνοντας τη ζωή όλων των αντιπάλων, μπορεί να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι! Τέλος, το του καθυστερεί αρκετά τους εχθρούς και μπορεί να σας σώσει πολλές φορές. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο – περίεργο στην τοποθέτηση του αλλά θαυματουργό!

Γενικότερα, θα χαρακτήριζα τον Karthus λίγο… παραμελημένο! Ενώ είναι ένας ήρωας πολύ χρήσιμος έχει μείνει στο περιθώριο. Μακάρι με την ανανέωση του γενικότερα, οι παίκτες να θυμηθούν την αξία του και πόσο καλός ήρωας είναι!