Το Netflix και η King Features Syndicate ανακοίνωσαν σήμερα την δημιουργία μιας νέας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο επιτυχημένο Platformer της Studio MDHR, Cuphead. Με τίτλο “The Cuphead Show”, η νέα σειρά της πασίγνωστης εταιρείας θα απευθύνεται τόσο σε μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες.

Η νέα σειρά θα επεκτείνει τον κόσμο του Cuphead και θα επικεντρώνεται στους χαρακτήρες του, με το στυλ των κλασσικών Spring/Fleischer cartoons από το 1930.

Σύμφωνα με το Press Release, η King Features και η Studio MDHR θα συνεργαστούν για την παραγωγή της σειράς με τους Dave Wasson (Mickey Mouse Shorts) και Cosmo Segurson (Rocko’s Modern Life: Static Cling) να βοηθούν ως Co-executive Producers.

H ανακοίνωση ολοκληρώνει ως εξής:

Η νέα κωμωδία που επικεντρώνει στους ήρωες του παιχνιδιού ακολουθεί τις περιπέτειες των Cuphead και Mugman. Κατά την διάρκεια των άτυχων περιπετειών τους στα Inkwell Isles, ο ένας προσέχει τον άλλο.

Μέχρι σήμερα, το Cuphead™ έχει σημειώσει πωλήσεις 4 εκατομμυρίων αντιγράφων παγκοσμίως, και έχει αποσπάσει πάνω από 20 βραβεία συμπεριλαμβανομένων των ‘Special Achievement in Animation’ στα 45α Annual Annie Awards, το Xbox One’s Game of the Year Award, ένα BAFTA Games Award για την μουσική του, και τρία αγαλματίδια το 2017 (Game Awards for Best Debut, Best Independent Game, and Best Art Direction).