Άσχημα νέα για τους παίκτες που έχει απορροφήσει το dark side του Hearthstone και παίζουνε Hunter και καλά νέα για όλους τους υπόλοιπους!

H Blizzard αποφάσισε να νερφάρει τον Hunter αλλά και decks όπως το Miracle Rogue και γενικότερα ότι χρησιμοποιεί Leeroy, με δυο ισχυρά nerfs! Το mana cost του Leeroy από 4 γίνεται 5 και το Starving Buzzard από 2 mana cost 2/1 γίνεται 5 mana cost 3/2!

H αιτιολόγηση της εταιρίας ήταν πως το να παλεύεις για το board control κρατάει το ενδιαφέρον και το να μπορείς να χάσεις με 20+ damage σε ένα γύρο από τον Leeroy σε συνδυασμό με κάρτες  όπως Power Overwhelming, Faceless Manipulator, Cold Blood, Shadowstep, και Unleash the Hounds, μειώνει την αλληλεπίδραση των παικτών μεταξύ τους! Όσο για το Buzzard, με το nerf αυτό, οι παίκτες θα έχουν παραπάνω χρόνο να αντιδράσουν στις κάρτες που θα τραβήξει ο Hunter καθώς και θα είναι λιγότερες σε πολλές περιπτώσεις αλλά και θα παίρνει παραπάνω χρόνο μέχρι να τις αξιοποιήσει!

Οι αλλαγές θα γίνουν 22 Σεπτεμβρίου και οι κάρτες αυτές θα μπορούν να γίνουν disenchant στην φουλ αξία τους για λίγες μέρες!
Τέλος η Blizzard είπε πως δεν θα ακολουθήσουν άλλες αλλαγές μέχρι το τουρνουά της Blizzcon!