[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Το πρόσφατο επεισόδιο του PlayStation Underground από το PlayStation Blog γνωστοποίησε ένα νέο trailer για το Crash Team Racing Nitro-Fueled, που παρουσιάζει τα Dragon Mines και Retro Stadium tracks.

[ΑΡΧΙΚΟ] H Beenox και η Activision έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Crash Team Racing Nitro-Fueled, μεταφέροντάς μας στο παρελθόν της σειράς. Το trailer δείχνει μερικά όμορφα και έντονα στιγμιότυπα από τον νέο τίτλο και μας ετοιμάζει για μια εμπειρία που έχουμε συναντήσει σε τίτλους όπως το Mario Kart.

To Crash Team Racing Nitro-Fueled είναι το επίσημο remake του Kart racer της Naughty Dog, και το τελευταίο παιχνίδι στην σειρά Crash Bandicoot. Όπως και με την τριλογία, έτσι και με το CTR, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ένα παιχνίδι γεμάτο ανανεώσεις, καλύτερα hitboxes, πανέμορφα γραφικά και τους ήρωες που αγαπήσαμε.

Το Crash Team Racing Nitro-Fueled κυκλοφορεί 21 Ιουνίου για PlayStation 4, Nintendo Switch, και Xbox One, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και στους υπολογιστές – κρίνοντας από την κυκλοφορία της τριλογίας στο Steam.