[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Capcom ανακοίνωσε ένα νέο ρεκορ πωλήσεων για το αγαπημένο Monster Hunter: World λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του Iceborne Expansion. Μαζί με την ανακοίνωση, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μερικά in-game δωράκια τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώνουν με την είσοδό τους στο παιχνίδι:

Έτσι, το MHW καταφέρνει να σημειώσει ένα ακόμα ρεκόρ ξεπερνώντας τις 13 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις.

Το Iceborne Expansion αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα κατά την διάρκεια του χειμώνα.

[ΑΡΧΙΚΟ] H Capcom δημοσίευσε τις προηγούμενες μέρες την Οικονομική Κατάσταση του τρίτου τριμήνου για το 2018 γνωστοποιώντας παράλληλα τους αριθμούς πωλήσεων για μεγάλους τίτλους της.

Ένας από τους τίτλους ήταν και το Monster Hunter World που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να προσελκύει παίκτες, κάτι που αντικατροπτίζεται και από τις πωλήσεις του. Σύμφωνα με την αναφορά της Ιαπωνικής εταιρείας, το παιχνίδι κατάφερε να πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 11 εκατομμύρια αντίγραφα με την έκδοση των υπολογιστών να τις ενισχύει προς τα τέλη του καλοκαιριού.

Περιμένοντας λοιπόν, το νέο Iceborn Expansion, οι παίκτες μπορούν να συνεργαστούν με άλλους κηνυγούς και να κατατροπώσουν τεράστια θηρία προστατεύοντας παράλληλα τον Νέο Κόσμο από δράκους και άλλες απειλές. Ο μεγάλος αριθμός πωλήσεων επιβεβαιώνει πως ποτέ δεν θα είμαστε μόνοι μας σε αυτό το εγχείρημα γεμίζοντάς μας με ελπίδα για το μέλλον της σειράς.

Το Monster Hunter: World κυκλοφόρησε για PlayStation 4 και Xbox One στις 26 Ιανουαρίου του 2018, με την έκδοση των υπολογιστών να ακολουθεί στις 3 Αυγούστου του 2018.