Κατά την διάρκεια της QuakeCon, η Bethesda παρουσίασε μερικές από τις προσθήκες και τις αλλαγές που αναμένονται να κυκλοφορήσουν για το Fallout 76 και το Nuclear Winter, το Battle Royale Mode του παιχνιδιού. Η πρώτη από τις ανακοινώσεις αφορούσε τον νέο χάρτη που θα αφιερώνεται στην περιοχή της Morgantown με μέρη όπως το Morgantown Airport και Vault-Tec University

H Morgantown θα επιτρέπει και σε διαφορετικούς PvE εχθρούς να συμπεριλαμβάνονται στους χάρτες όπως το Grafton Monster. Επιπλέον, η λίμνη του χάρτη θα δίνει στους παίκτες μεταλλάξεις και μολύνσεις.

Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν και ορισμένα από τα Perks τους αντίθετα με το να συμβιβάζονται στην τύχη των τυχαίων perk cards. Αν λάβουμε μια διπλότυπη Perk Card, θα την αλλάζουμε με ένα Overseer Ticket για να ξεκλειδώνουμε το perk της αρεσκείας μας σε μελλοντικούς χάρτες.

Όσο για το μέλλον του παιχνιδιού, ο Chris Mayer ανακοίνωσε πως οι Private servers θα προστεθούν σε μελλοντική ενημέρωση. Ενώ ο Project Lead, Jeff Gardiner συμπλήρωσε:

Έρχονται πιιο σύντομα απ’ότι φαντάζεστε.

Προσπαθούμε συνεχώς να βάλουμε στοιχεία και μηχανισμούς ώστε να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα των builds και των επερχόμενων Servers. Και κάτι τέτοιο, είναι και ένας PTS.

Μάθαμε και περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο Wastelanders Fall Update το οποίο θα προσθέσει Human NPCs και φατριές στον κόσμο του Fallout 76.

Τα στατιστικά των παικτών θα βοηθούν στα δέντρα διαλόγων που θα είναι διαθέσιμα, και τα επίπεδα των Perception, Charisma, Strength και άλλων αντίστοιχων στοιχείων θα μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τους διάφορους Human NPCs. Επιπρόσθετα, οι Wastelanders θα φέρουν και ένα σύστημα φήμης στο παιχνίδι, με την φατριά μας να παίζει έναν σημαντικό ρόλο.

Τέλος, το Wastelanders θα βάλει νέα όπλα, καθώς και μια σειρά από νέα Gauss rifles, περισσότερα όπλα πλάσματος, τόξα με βέλη και άλλα. Νέοι εχθροί θα πρόκειται να είναι οι στόχοι μας για αυτά τα όπλα, όπως οι Floaters, γνωστά από τα Fallout 1 & 2.

To Wastelanders Fall Update αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.