Οι Square Enix, Eidos Montreal και Crystal Dynamics έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο in-engine trailer στο οποίο παρουσιάζονται τα γραφικά του παιχνιδιού μαζί με τις δυνάμεις των πρωταγωνιστών.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε παρακάτω, το Marvel’s Avengers ξεκινάει την ημέρα εορτασμού των Avengers, όπου οι Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow και Thor αποκαλύπτουν την νέα βάση τους στο San Francisco. Ωστόσο, οι εορτασμοί διακόπτονται από μια απρόσμενη αναταραχή.

Οι εορτασμοί γίνονται θανατηφόροι όταν ένα ατύχημα έχει ως αποτέλεσμα μια τεράστια καταστροφή. Κατηγορούμενοι για την τραγωδία, οι Avengers διαλύονται. Πέντε χρόνια αργότερα, με τους Υπερήρωες να θεωρούνται παράνομοι, και τον κόσμο να βρίσκεται σε κίνδυνο, μόνο οι Δυνατότεροι Ήρωες της Γης θα μπορέσουν να επέμβουν.

Το Marvel’s Avengers δεν θα περιέχει Lootboxes ή Pay-to-win μηχανισμούς, δηλώσεις παράξενες αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για ένα Action-adventure παιχνίδι που συνδιάζει την διήγηση με Single-player και Co-op Gameplay.

Η Square Enix ανακοίνωσε και τα περιεχόμενα της Marvel’s Avengers Deluxe Edition η οποία περιλαμβάνει το Obsidian Outfit pack (six hero outfits), έξι Obsidian nameplates, και πρώωρη πρόσβαση στο παιχνίδι (72 ώρες πριν την κυκλοφορία).

Από την άλλη, η Marvel’s Avengers: Earth’s Mightiest Edition περιλαμβάνει ένα full color 12” αγαλματάκι του Captain America, ένα αντίγραφορ της Deluxe Edition, ένα SteelBook case, ένα Hulk Bobblehead, ένα Mjolnir Keychain, ένα Black Widow’s Belt Buckle, ένα Iron Man’s Prototype Amor Blueprints, ένα Kamala Khan’s Honorary Avenger Pin, μια Avengers group photo, και πρώωρη πρόσβαση.

Το Marvel Avengers θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, PC και Stadia στις 4 Σεπτεμβρίου 2020.