Νέα χρονιά με νέα παιχνίδια. Ένας από τους νέους πολυαναμενόμενους τίτλους είναι το DOOM Eternal, το Sequel του επιτυχημένου DOOM (2016) το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες για υπολογιστές και κονσόλες.

Για να γιορτάσει την νέα χρονιά και για να μας προετοιμάσει για μπόλικο αίμα και Rip & Tear,η Bethesda έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για το παιχνίδι στο οποίο θα δούμε και δύο νέους εχθρούς στην μορφή των Marauder και Gladiator:

Η Bethesda και η id Software παρουσίασαν ένα νέο gameplay video για το επερχόμενο Doom Eternal το οποίο επικεντρώνεται στο ‘Battlemode’ Multiplayer mode.

Το Doom Eternal υπόσχεται να φέρει τον απόλυτο συνδυασμό ταχύτητας και βίας, με ένταση στις μάχες πρώτου προσώπου. Ούτε ο παράδεισος, ούτε η κόλαση θα μπορέσουν να σταθούν εμπόδιο στον Doom Slayer ο οποίος έρχεται με ένα νέο δυναμικό οπλαστάσιο, περισσότερες δυνάμεις και…περισσότερα νεύρα!

Το παιχνίδι αναπτύσσεται με την δύναμη της από την id Tech 7 Engine και υπόσχεται να διαθέτει επίπεδα και μέρη που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς και εκπληκτικά γραφικά που θα πλαισιώνουν χαρακτήρες, τέρατα, και περιβάλλοντα.

Η id Tech7, θα μπορεί να απεικονίσει έως και 10 φορές υψηλότερη γεωμετρία από ότι έκανε η προηγούμενη μηχανή. Σύμφωνα με αυτήν την πληροφορία, η id Software υπόσχεται πως θα δούμε εξαιρετικές σκηνές στο παιχνίδι, με τρομερή λεπτομέρεια στα γραφικά.