[ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ] Και με την παρουσίαση του Star Wars Jedi: Fallen Order να έχει ολοκληρωθεί κατά την διάρκεια της SW Celebration Day, η Respawn Entertainment δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer του παιχνιδιού:

Το Star Wars Jedi: Fallen Order θα διηγείται την ιστορία ενός padawan μετά τα γεγονότα του Episode 3, θα δίνει ιδιαίτερο βάρος στην μάχη σώματος-με-σώμα, και θα έχει αρκετά σκοτεινούς τόνους και διήγηση.

Τέλος, το Fallen Order αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2019.

[ΑΡΧΙΚΟ] Με αφορμή την επερχόμενη επίσημη παρουσίαση του Star Wars Jedi: Fallen Order, η Respawn Entertainment και ο παραγωγός του παιχνιδιού, Blair Brown, έδωσαν στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για τον τίτλο μέσα από μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις, το Jedi: Fallen Order θα είναι ένα single-player παιχνίδι με επίκεντρο την ιστορία και την εξερεύνηση, και θα αναπτύσσεται με την βοήθεια της Unreal Engine 4. Δεν θα εμπεριέχονται Multiplayer Modes, αλλά ούτε και Microtransactions:

Τέλος, η ιστορία θα αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της σειράς και θα διηγείται την ζωή ενός επιζήσαντα Padawan μετά τα γεγονότα του Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith.

H Electronic Arts και η Respawn θα παρουσιάσουν τα πρώτα βίντεο στις 21:30 GMT+3.