Η Microsoft θα παρουσιάσει τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 σε μια εκδήλωση οι οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, σύμφωνα με το «The Verge». Δεν έχει ακόμα γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά ο reporter της Verge, Tom Warren, συνήθως πέφτει μέσα στις ειδήσεις τέτοιου τύπου.

Ενώ πήραμε μια ματιά για το πώς περίπου θα είναι τα Windows 10, η εκδήλωση που θα γίνει τον Ιανουάριο θα δώσει στην δημοσιότητα τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του νέου λειτουργικού συστήματος.

Αυτό που ήδη ξέρουμε είναι πως τα νέα Windows 10 θα δίνουν στον χρήστη μια πιο παραδοσιακή εμπειρία (σαν αυτή των Windows 7) με το κουμπί Start να βρίσκεται στην νέα έκδοση των Windows 10. Πέρα από αυτό, μοιάζουν πολύ στα Windows 8. Έχουν σχεδιαστεί για να «τρέχουν» σε πολλές συσκευές, Υπολογιστές, tablet, κινητά, ακόμα και στο Xbox One. Άλλο ένα καινούριο και σημαντικό χαρακτηριστικό το οποίο θα συζητηθεί, είναι το νέο touch interface το οποίο λέγεται «Continuum» και έχει σχεδιαστεί για συσκευές όπως το Surface Pro 3.

Πέρα από αυτά, δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για τα Windows 10. Η εκδήλωση που ίσως γίνει τον Ιανουάριο, αναμένεται να το αλλάξει αυτό με πολλές νέες ζουμερές πληροφορίες.