Νέα Warborns έρχονται στο Helldivers 2

Τα Warbonds του Helldivers 2 αποτελούν την αντίστοιχη εκδοχή του Battle Pass αλλά ευτυχώς δεν είναι καθόλου ενοχλητικά ή έμμεσα υποχρεωτικά.

Υπάρχουν πολλά επίπεδα που οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδωθούν δωρεάν όπως νέα όπλα, νέες εμφανίσεις και νέα gadgets, αλλά με 10€ ακόμα μπορούμε να αποκτήσουμε εναλλακτικές εκδοχές ορισμένων όπλων και ποιοτικές κάπες. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει στο Warbond, Steeled Veterans, με το δεύτερο να έρχεται σύντομα.

To The Cutting Edge Warbond περιλααμβάνει αρκετά νέα αντικείμενα όπως πρωτεύοντα όπλα σαν τα LAS-16 Sickle, SG-8P Punisher Plasma και ARC-12 Blitzer, καθώς και νέες κάπες, ένα πιστόλι γνωστό ως LAS-7 Dagger, και την G-23 Stun grenade. Η συμπερίληψη όπλων και εξοπλισμού από το αρχικό παιχνίδι Helldivers προσθέτει στην ελκυστικότητα του πακέτου για τους παίκτες που επιστρέφουν.

Στη battle pass δομή του Helldivers 2, τόσο τα δωρεάν όσο και τα premium Warbonds προσφέρουν παρόμοιους τύπους ανταμοιβών, με τις premium εκδόσεις να παρέχουν συνήθως εναλλακτικές εκδόσεις των αντικειμένων που διατίθενται στη δωρεάν βαθμίδα. Για παράδειγμα, ενώ το δωρεάν Warbond μπορεί να προσφέρει ένα όπλο όπως το AR-23P Liberator Penetrator, το premium Steeled Veterans Warbond μπορεί να περιλαμβάνει το AR-23C Liberator Concussive, το οποίο προσφέρει μπόνους ζημιάς σε αδύναμα σημεία με εκρηκτικά πυρομαχικά.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τα Warbonds δεν έχουν ημερομηνίες λήξης, επιτρέποντας στους παίκτες να προχωρήσουν μέσω αυτών με τον δικό τους ρυθμό.

To Cutting Edge Warbond κυκλοφορεί στις 14 Μαρτίου. Mπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερα και στο Playstation Blog.