Νέα σκήνη από το TV show του Fallout

Η Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Fallout, προσφέροντας μια σύντομη ματιά σε μια σκηνή που παρουσιάζει την κορυφαία ηθοποιό Ella Purnell ως τη Lucy, μια Vault Dweller, που προσπαθεί να καταστείλει μια τεταμένη κατάσταση με τον χαρακτήρα του Walton Goggins, The Ghoul.

Το teaser εστιάζει στην πόλη του Wasteland, στη στολή Power Armour και στους διαλόγους που θυμίζουν τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών Fallout. Υποδηλώνει τα οικεία στοιχεία του παιχνιδιού με βάση τις επιλογές του παίκτη, θέτοντας ερωτήματα για το επίπεδο χαρίσματος της Lucy και την ικανότητά της να πλοηγηθεί. Αυτή η σκηνή φαίνεται να ακολουθεί το προηγούμενο απόσπασμα από μια συνέντευξη μεταξύ των Goggins και του Seth Meyers, όπου ο The Ghoul πλησιάζει τη Lucy, αναφέροντας μία αμοιβή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Goggins συζητάει την διαδικασία του μακιγιάζ για τη μεταμόρφωσή του σε The Ghoul, παίρνοντας έμπνευση από τον Kris Kristofferson, προσθέτοντας όμως και την δική του πινελιά.

Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι ορισμένες ιδέες που είχαν προγραμματιστεί για τη σειρά απορρίφθηκαν για να αποφευχθεί η επικάλυψη με μελλοντικά σχέδια για το Fallout 5.

Το Fallout θα κυκλοφορήσει στο Prime Video στις 12 Απριλίου, υποσχόμενο μια αφοπλιστική μεταφορά της αγαπημένης σειράς παιχνιδιών.