[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20/9/2019] Το δωρεάν Leto’s Lab Update για το Remnant: From the Ashes είναι πλέον διαθέσιμο για τους κατόχους του παιχνιδιού και η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στην δημοσιότητα το αντίστοιχο trailer:

[ΑΡΧΙΚΗ: 10/9/2019] Η Perfect World Entertainment και η GunFire Games ανακοίνωσαν ένα νέο Mode και ένα νέο Dungeon για το Remnant: From the Ashes τα οποία θα κυκλοφορήσουν ως δωρεάν ενημερώσεις περιεχομένου για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το Press Release, το Adventure Mode θα προσφέρει στους παίκτες έναν νέο τρόπο εξερεύνησης του παιχνιδιού μιας και θα μας επιτρέπει να επισκεπτόμαστε περιοχές όπως την Ruined Earth, Rhom και Yaesha χωρίς να χρειαστεί να τις ολοκληρώσουμε μέσω του Campaign. Μέσω της Ward 13 θα μπορούμε να ενεργοποιούμε νέες εκδόσεις των περιοχών ώστε να αντιμετωπίσουμε νέους εχθρούς και παλιά αφεντικά, αλλά και να εξερευνήσουμε εκ νέου τα dungeons μέσα σε αυτές ώστε να ανακαλύψουμε όλ τα μυστικά τους. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε νέα αντικέιμενα, οπλα, πανοπλίες, mods και άλλα.

Από την άλλη, το Leto’s Lab Dungeon μας μεταφέρει στο Research Station Alpha. Το εργαστήριο ιδρύθηκε για να ερευνήσει τους μυστηριώδεις κόκκινους κρυστάλλους, με τον αρχικό στόχο να ειναι η χρήση τους ως πηγή άπειρης ενέργειας. Ο επικεφαλής ερευνητής Leto Apostolakis, θεώρησε πως οι κρύσταλλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για κάτι άλλο – για να γεφυρωθεί ο χωροχρόνος για να πραγματοποιούνται στιγμαία ταξίδια. Έτσι, έγινε αυτός που ξεκλειδωσε την World Stone στο Ward 16 και επέτρεπε στην ανθρωπότητα να κάνει τα πρώτα ταξίδια της σε άλλους κόσμους. Τα πειράματα του Leto απέκλιναν γρήγορα από τον αρχικό τους στόχο καθώς άρχισε να χρησιμοποιεί τα World Stones για να τροφοδοτήσει μια σειρά από αμφίβολα πειράματα. Το εργαστήριο συνέχισε να λειτουργεί για μήνες μετά την εισβολή του Root, αλλά τελικά αναγκάστηκε να εκκενωθεί όταν ένα από τα πειράματα του Leto πήγε στραβά.

To Adventure Mode θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το Leto’s Dungeon στις 19 Σεπτεμβρίου.