Η Netherrealm Studios και η Warner Bros. ανακοίνωσαν την πρώτη επίσημη αγωνιστική σεζόν για το Mortal Kombat 11, η οποία θα ονομάζεται ‘Season of Blood’. To Kombat League Update που θα κυκλοφορήσει σήμερα, θα προσφέρει στους παίκτες το Ranked Mode μαζί με διάφορα Seasonal Rewards.

Οι αγώνες του Kombat League χαρακτηρίζονται από τυπικούς κανόνες. Οι μάχες ολοκληρώνονται όταν κάποιος παίκτης νικήσει στην πλειοψηφία τριών προσπαθειών με τα Ranks να ξεκινούν από ‘Apprentice’ και να φτάνουν στο ‘Elder God’. Κάθε τίτλος έχει και διαφορετικά έπαθλα, ενώ όσοι παίκτες συμμετείχουν θα λάβουν στο τέλος της περιόδου ένα Icon και ένα Background ανάλογο της βαθμολογίας τους.

Δεν θα λείπουν και τα Daily & Seasonal Quests που θα προσφέρουν διαφορετικά rewards και πόντους για το Rank μας. Τέλος, το Kombat League Update θα έχει βελτιωμένο Matchmaking που θα τοποθετεί αντίπαλούς μας παίκτες ίδιας ή παρόμοιας κατηγορίας με την αντίστοιχη μπάρα να μας ενημερώνει για τις πιθανότητες νίκης και ήττας μας.

Το Kombat League Update θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην ημέρα (18 Ιουνίου) σηματοδοτώντας την έναρξη της Season of Blood, αλλά και της Early Access περιόδου για τον πρώτο DLC χαρακτήρα, Shang Tsung.