Η Capcom έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το επίσημο Story Trailer του Monster Hunter World: Iceborne Expansion. Μαζί έδωσε μερικές ακόμα πληροφορίες για τα τέρατα που κάνουν την ‘πανηγυρική’ επιστροφή στην σειρά.

Συνεχίζοντας την ιστορία του Monster Hunter: World, το Iceborne ενώνει τους παίκτες με την Research Commission με σκοπό την εξερεύνηση της νέας περιοχής Hoarfrost Reach, η οποία θα είναι ο μεγαλύτερος χάρτης του παιχνιδιού. Μετά από μια ασυνήθιστη θέαση του Legiana από το Ancient Forest, η ομάδα ταξιδεύει σε μια νέα τοπική τοποθεσία με δροσερό κλίμα που καλύπτεται από χιόνι και πάγο. Ως πρωτοπόρα, η ομάδα σύντομα δημιουργεί μια νέα βάση στο Hoarfrost Reach που ονομάζεται Seliana, το οποίο χρησιμεύει ως ένα ζεστό καταφύγιο με πόρους για να προετοιμαστούμε για τις δύσκολες αναζητήσεις που μας περιμένουν.

Το Monster Hunter World: Iceborne θα περιλαμβάνει νέα τέρατα καθώς και πιο κλασσικά θηρία. Το Tigrex, ένα τέρας-σημαιοφόρος της σειρά Monster Hunter επιστρέφει με το Iceborne. To ‘Shrieking Legiana’, μια νέα μορφή του Legiana από το Monster Hunter: World, θα επιτήθεται στους κηνυγούς με παγωμένες επιθέσεις αέρος.

Το Monster Hunter World: Iceborne κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4 και Xbox One. Η έκδοση των υπολογιστών θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2019.