Καλά νέα για τους απανταχού παίκτες! Σε συνέντευξη του κατά την PAX Prime ο Eric Dodds game director της Blizzard έδωσε στοιχεία για μελλοντικά updates του παιχνιδιού κάνοντας την ανυπομονησία μας να βαρέσει κόκκινο! Ο Dodds ανέφερε πως το 2ο wing του πρόσφατου update Curse of Naxxramas είναι το μεγαλύτερο best seller του παιχνιδιού μέχρι τώρα!

Παρόλα αυτά ο Dodds ανέφερε πως αντί να ακολουθήσει άλλο ένα single player adventure, το επόμενο update θα έρθει με έναν νέο τύπο pack το οποίο θα προσφέρει στους παίκτες 100 καινούριες κάρτες! Το δύσκολο κομμάτι βέβαια όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, θα είναι να βγει το update και να είναι πλήρως balanced. Κάτι που θεωρεί αρκετά εφικτό καθώς επισήμανε την εμπιστοσύνη του στους testers του παιχνιδιού! Τέλος, ο Dodds ανέφερε πως η ομάδα της Blizzard δουλεύει για να προσθέσει κάποιου είδους spectator mode, καινούρια daily quests άλλα και την έκδοση για Android μέχρι το τέλος του 2014!

Με το Hearthstone να βρίσκεται στο επίκεντρο της φετινής Blizzcon με το πρώτο του παγκόσμιο τουρνουά και $250,000 για έπαθλο μένει απλά να κάνουμε υπομονή και να απολαύσουμε την «αναρρίχησή» του στην κορυφή των e-sports!