Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το XDefiant

Το XDefiant, το νέο παιχνίδι πρώτου προσώπου από την Ubisoft, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και ήδη έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Το free-to-play “Ubisoft’s Call of Duty”, που διακρίνεται για το “ξεχωριστό στυλ και gameplay”, κατάφερε μέσα σε μόλις 3 ώρες από την κυκλοφορία του να προσελκύσει πάνω από 3 εκατομμύρια παίκτες. Το παιχνίδι ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο παίκτες σε μόλις 2 ώρες και 30 λεπτά, καθιστώντας το το πιο επιτυχές και γρήγορα αναγνωρίσιμο λανσάρισμα στην ιστορία της Ubisoft.

Σύμφωνα με το Insider Gaming, το XDefiant αναμένεται να ξεπεράσει τους στόχους που είχε θέσει η εταιρεία, παρά τα προβλήματα με τους servers που ανέφεραν πολλοί χρήστες.

Το παιχνίδι διαθέτει 14 διαφορετικούς χάρτες, 24 μοναδικά όπλα και 44 attachments, προσφέροντας στους παίκτες πολλές επιλογές για προσαρμογή του gameplay τους. Επιπλέον, το XDefiant περιλαμβάνει 5 διαφορετικά factions, εμπνευσμένα από άλλα παιχνίδια της Ubisoft, το καθένα με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και abilities.

Παρά τα τεχνικά προβλήματα, το παιχνίδι συνεχίζει να προσελκύει παίκτες μιας και είναι διαθέσιμο δωρεάν για PC (μέσω Ubisoft Connect), PlayStation 5 και Xbox Series X|S.