Γνωστή μας έγινε η ημερομηνία κυκλοφορίας των Mega Man X Legacy Collection 1 & 2, και μυρίζει καλοκαίρι σε συνδυασμό με τα 30στα γενέθλια του Mega Man. Οι συλλογές που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Ιουλίου, θα περιλαμβάνουν όλους τους Mega Man X τίτλους. Συγκεκριμένα το πρώτο Legacy Collection θα απαρτίζετε από τα Mega Man X 1 έως 6 ενώ το δεύτερο Legacy Collection θα έχει τα Mega Man 5 έως και 8.

Τα Legacy Collections έρχονται με φρέσκιες προσθήκες, όπως το ολοκαίνουργιο X Challenge Mode. Σε αυτό το mode, ο παίκτης καλείτε να πολεμήσει αρχηγούς που υπάρχουν ανάμεσα στους οκτώ προαναφερθέντες τίτλους. Τα παιχνίδια έχουν υποστεί οπτικές βελτιώσεις, και ειδικά τα 3D μοντέλα των Mega Man X7 & X8 για να αντιστοιχούν στις κονσόλες της τωρινής γενιάς. Επιλογή για απόl-screen & wide-screen διατηρώντας την αναλογία απεικόνησης. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα προσθήκης CRT φίλτρου καθώς και η επιλογή να παιχτεί οποιοδήποτε απο τα παιχνίδια στις αρχικές αναλύσεις που κυκλοφόρισαν, για τους retro-fans.

Στα PlayStation 4 & Xbox One τα Mega Man X Legacy Collections έρχονται σε μορφή δίσκου ενώ στην περίπτωση του Nintendo Switch μόνο το πρώτο Legacy Collection έχει φυσικό αντίτυπο. Το δεύτερο Collection έρχεται σε μορφή voucher για ψηφιακή εγκατάσταση. Στις συλλογές συμπεριλαμβάνετε ένα vintage «μουσείο” που δίνει την δυνατότητα προβολής των Mega Man X trailers.

Τα Mega Man X Legacy Collection 1 & 2 θα είναι διαθέσημα σε ψηφιακή μορφή για PC, PlayStation 4, Nintendo Switch & Xbox One στις 24 Ιουλίου στα 19.99$ το καθένα.