Η Mad Catz ανακοίνωσε το νέο Mad Catz® L.Y.N.X. 9. Το νέο αυτό χειριστήριο, είναι ουσιαστικά ένα «υβριδικό» χειριστήριο διότι χρησιμοποιείται τόσο σε Windows όσο και σε Android συσκευές!

Το χειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κινητά, tablets ακόμα και σε HDTV τηλεοράσεις. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χωράει στην τσέπη, καθώς μπορεί να διπλώσει έτσι ώστε να μην πιάνει χώρο. Τα κουμπιά είναι ανθεκτικά, και αντέχουν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο πατήματα.

lynx 9

Τα κουμπιά αφής που χειριζόμαστε όταν παίζουμε σε κινητά ή tablet έχουν την πλάκα τους, αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με FPS παιχνίδια πάντα τα «εικονικά» κουμπιά υστερούν σε σχέση με τα χειριστήρια. Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει το νέο χειριστήριο της Mad Catz, L.Y.N.X.™ 9.

Το L.Y.N.X.™ 9. έρχεται επίσης με μια εφαρμογή η οποία μας συμβουλεύει για την διάταξη των κουμπιών ανάλογα με το παιχνίδι. Ολοένα και περισσότερα παιχνίδια εντάσσονται στην λίστα των συμβατών παιχνιδιών του χειριστηρίου.

Από άποψη αυτονομίας το L.Y.N.X.™ 9 προσφέρει αυτονομία μέχρι και 30 ώρες χάρη στην Low-Energy Bluetooth τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Μετά από μια περίοδο αδράνειας το χειριστήριο μπαίνει σε «λειτουργία ύπνου» ώστε να διατηρηθεί η μπαταρία του. Το L.Y.N.X.™ 9 συνδέεται επίσης με πληκτρολόγιο QWERTY έτσι ώστε να διευκολύνει την πληκτρολόγηση, και διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο!

Όλα αυτά με μια αρκετά τσουχτερή τιμή -για χειριστήριο- στα 299 δολάρια.

Θα το αγοράζατε;