Η Logitech, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες gaming περιφερειακών παρουσίασε σήμερα το τελευταίο μοντέλο της στα ποντίκια της σειράς Logitech G, το Logitech G302 Daedalus Prime MOBA. Το ποντίκι το δοκίμασαν επαγγελματίες παίκτες παιχνιδιών MOBA (Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze, και Invictus Gaming.).Ο Jason «WildTurtle» Tran από την ομάδα gaming Team SoloMid σχολίασε «Είναι απίστευτα ελαφρύ και άμεσο σε απόκριση, τα πλήκτρα είναι γρήγορα και έχουν άψογη αίσθηση, ενώ η ανίχνευσή του είναι αψεγάδιαστη. Το G302 είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

ο Vincent Tucker, διευθυντής του τομέα gaming της Logitech δήλωσε «Κατασκευάσαμε το Logitech G302 ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καλύτερων επαγγελματιών gamers στον κόσμο».

Το Logitech G302 έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να αντέξει μέχρι και 20 εκατομμύρια clicks, αυτό σημαίνει πως μπορείτε παίζετε για 15 ώρες την ημέρα για 2 χρόνια – αυτό το κάνει εύκολο στην χρήση και αρκετά ανθεκτικό. Επίσης το Logitech G302 διαθέτει την τεχνολογία αισθητήρα Logitech Delta ZeroTM.

Μέχρι να βγει αυτό το αναμενόμενο ποντίκι απολαύστε 2 εικόνες ! To gaming ποντίκι Logitech G302 Daedalus Prime MOBA αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Νοέμβριο του 2014 με προτεινόμενη τιμή τα €49,99.Για περισσότερες πληροφορίες τσεκάρετε το site της Logitech