Οι φήμες οργιάζουν και θέλουν την Motorola να επιμελείται τις νέες της συσκευές Moto G (3rd Gen) και Μoto Χ (3rd Gen).

moto-g-3-1

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το πιο πρόσφατο leak αυτό του Moto G (3rd Gen). Να επισημάνω ότι οι leaked φωτογραφίες που αφορούν το Moto G βρέθηκαν σε έναν google+ λογαριασμό που φέρνει το όνομα Neo Lee. Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι όντως ισχύουν και ας περάσουμε στο υλικό που μας παρουσιάζουν.

Το Moto G φαίνεται να έχει καινούργιο design το οποίο θα φιλοξενήσει μια κάμερα 13MP με Dual Flash ακολουθώντας τα χνάρια του επίσης καινούργιου flagship της Motorola, Moto X. Επιπρόσθετα το Moto G θα έρχεται με την τελευταία έκδοση του Android (Lollipop 5.1.1).

Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, το Moto G θα έχει οθόνη 5 Ίντσες ανάλυσης 720x1280p και πυκνότητα οθόνης 320dpi, το κινητό θα βασίζεται στο SOC Snapdragon 410 της Qualcomm, ένα τετραπύρηνο ARM Cortex 53 χρονισμένο στα 1,36Ghz, ενώ όπως και το προηγούμενο Moto G έτσι και αυτό της τρίτης γενιάς θα έρχεται με 1GB Ram, κάτι που απογοητεύει τους φίλους της Motorola.

Όσον αφορά τα της κάμερας, το Moto G θα έρχεται με μια 13MP κάμερα στο πίσω μέρος η οποία θα συνοδεύεται με Dual Flash, ενώ μπροστά θα έχει μια κάμερα 5MP. Στη χωρητικότητα τώρα το Moto G θα έχει 8GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας SD. Επίσης θα υποστηρίζει LTE δίκτυα. Το προηγούμενο μοντέλο Motorola Moto G (2nd Gen) είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2014, οπότε κάτι ανάλογο περιμένουμε και εμείς με την τρίτη έκδοση του επιτυχημένου Moto G.

Πηγή: TechnoBuffalo