Κυκλοφόρησε το Character Creator Tool του Dragon’s Dogma 2

Η Capcom έκανε διαθέσιμο για κατέβασμα το δωρεάν character creator του Dragon’s Dogma 2. Η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC.

Με αυτό το τρόπο επιχειρεί να ζεστάνει το κοινό για την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου στις 22 Μαρτίου. Σε αυτό το creator tool μπορείτε να δημιουργήσετε έως και πέντε σχέδια Arisen καθώς και για το κύριο Pawn, τα οποία θα μεταφερθούν στο βασικό παιχνίδι.

Όταν έχουμε να κάνουμε με ένα τόσο πλούσιο και λεπτομερές character creation το να μπορέσει ο κόσμος από νωρίς να φτιάξει το χαρακτήρα του είναι σίγουρα σημαντικό. Πολλές αναρτήσεις έχουν γίνει ήδη στα social media δείχνοντας τις άπειρες επιλογές από πολλά διαφορετικά μαλλιά μέχρι σχεδιασμό δοντιών λεπτομερώς. Φυσικά δεν λείπουν και τα αλλόκοτα χαρακτηριστικά που οδηγούν σε ένα αστείο αποτέλεσμα.

Στο χθεσινό showcase του Capcom Highlights είδαμε περισσότερα από το gameplay του παιχνιδιού και τον αντίκτυπο των αποφάσεων των παικτών. Επίσης, διαθέσιμα δωρεάν στους παίκτες για download εντός παιχνιδιού θα είναι Pawns δημιουργημένα από content creators.

To Dragon’s Dogma 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2024.