[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Δύο νέα character trailers έκαναν σήμερα την εμφάνιση τους για το Kill la Kill: IF στο οποίο παρουσιάζονται οι δύο κεντρικές πρωταγωνιστριες Ryuko και Satsuki στα Dual Weild modes τους:

Ryuko Matoi (Dual-Wield)

Satsuki Kiryuin (Dual-Wield)

[ΑΡΧΙΚΟ] H Arc System Works έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα Character Introduction trailers για το επερχόμενο παιχνίδι ξύλου της APlus Games που είναι βασισμένο πάνω στο γνωστό anime Kill la Kill. Οι πρώτοι χαρακτήρες είναι οι Satsuki και Ryuko, με τους Gamagoori και Sanageyama να ακολουθούν.

Στο Kill la Kill: IF, οι παίκτες θα έχουν τον έλεγχο της Satsuki Kiryuuin και θα έρχονται αντιμέτωποι με διάφορους χαρακτήρες. Ξεκινώντας από το “Tutorial,” που διδάσκει τα βασικότερα χαρακτηριστικά, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με διάφορους εχθρούς σε μια ιστορία που συνδιάζει το σύστημα μάχης που είδαμε στα trailer και ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στο σύμπαν του Kill la Kill.

Η ιστορία διηγείται ορισμένα γεγονότα μετά το όγδοο επεισόδιο και γράφτηκε από τον συγγραφέα της σειράς, Kazuki Nakashima. Στο τέλος των First Naturals Election, εκείνη που εμφανίστηκε μπροστά στην Satsuki ήταν η Ragyou, και όχι η Nui!

Το Kill la Kill the Game: IF αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Switch, και PC στις 26 Ιουλίου 2019.

Ryuko Matoi

Satsuki Kiryuin

Ira Gamagoori

Uzu Sanageyama

Nonon Jakuzure

Houka Inumuta

Nui Harime

Ragyo Kiryuin